iPhone covers

Undgå skrammer, ridser og dyre regninger hos en iPhone-reparatør med et cover, der beskytter din iPhone mod uheld. Find det perfekte cover i udvalget her, hvor du kan vælge imellem forskellige designs, farver og funktioner. Bestil det online i dag hos Bilka.dk – dit Hypermarked. Vi har alt, du skal bruge!

iPhone cover – beskyt din smartphone

Hvad end du har prøvet det før eller endnu ikke har fået den første ridse eller flænge i skærmen, så er der ingen tvivl om, at det er rigtig ærgerligt og bittert, når du taber din iPhone og den bliver skrammet. Det gælder uanset, om der er tale om en lille ridse eller om telefonens skærm er så ødelagt, at et besøg hos en reparatør er påkrævet. Sidstnævnte er for det første typisk en temmelig dyr affære, og så skal du tilmed undvære din iPhone, mens den er til reparation. Der er heldigvis måder at forebygge iPhone-skrammerne på – nemlig med et cover, der netop beskytter den imod hverdagens uheld. Når du beskytter din iPhone, forlænger du med andre ord både udseende og levetid.

  • Beskyt din iPhone – og undgå ridser og skrammer
  • Forlæng levetiden
  • Mange forskellige modeller at vælge imellem

Du finder dit nye cover på siden her, hvor der foruden flere designs, også er forskellige farver og materialer at vælge imellem. Der er med andre ord også et cover, der passer til din smag. For et stilet valg, kan du f.eks. gå efter et cover i læder. En række af de forskellige cover-typer, vi har i udvalget her, har desuden flere funktioner end blot beskyttelse af din iPhone.

Vælg et funktionelt cover

Hvorfor bare vælge et cover, der udelukkende beskytter – når du kan vælge et, der afhjælper flere af hverdagens problemer? Et bud på et funktionelt cover, er de såkaldte flipomslag. Foruden at beskytte både for- og bagskærm på din iPhone, har flipomslaget i indersiden også plads til dine kort, boner og pengesedler. Perfekt til dig, der gerne vil have styr på både telefon og pung. Det formentlig smarteste cover fås med et Apple Smart cover, der ikke bare beskytter din iPhone både for og bag – men som også kan oplade, således du også får længere batteritid.

Bestil et cover til din iPhone på Bilka.dk

Er du blevet overbevist om, hvor god en idé det er at vælge et cover til din iPhone? Find det cover, der passer din smag og dine behov bedst her på siden og bestil det hjem online i dag. Mangler du også andet tilbehør til din iPhone? Uanset om du er på udkig efter et par høretelefoner, et ekstra kabel eller noget helt tredje, så finder du det i vores udvalg af Apple tilbehør. I selvsamme udvalg finder du også tilbehør til både Mac og iPad.