Apple TV

Med Apple TV får du en smag på fremtidens fjernsyn. Her kan du afspille videoer, musik og fremvise billeder som aldrig før. Med sine smarte apps, gør Apple TV det nemt og let for dig at navigere i et univers lyde, videoer og billeder. Køb dit nye Apple TV på Bilka.dk og få den bedste underholdning samlet ét sted. Vi giver dig en nem og sikker levering og tilbyder gratis levering ved køb for mere end 1000kr.

Tilbage til Apple >

3 produkter
Udforsk Apple TV
Du bruger sikkert allerede apps til at se film, serier, sport og meget mere. Med Apple TV kan det blive en endnu bedre oplevelse. Takket være App Store på Apple TV kan du spille store og spændende spil direkte på din store skærm. Du kan også finde apps, der forvandler din stue til et fitnesslokale, et klasseværelse eller et rent paradis for shopping. Og med de nyeste tvOS-funktioner og Apple TV Remote med Touch, så har det faktisk aldrig været bedre at være TV.

Apple TV – fremtidens fjernsyn

Det er efterhånden ikke ualmindeligt, at man i de danske hjem nu ser TV og film ved hjælp af streaming i stedet for bl.a. de traditionelle TV-pakker. Det er ikke uden grund – streaming er nemlig både smart og nemt. Med de mange streamingtjenester – herunder Netflix, DR TV, HBO Nordic, TV2 Play osv. – er udvalget af serier, film og TV, som du kan se, stort. Til formålet kræver det, at du har en streamingenhed, og hertil er markedets måske bedste bud, Apple TV. Apples populære streamingenhed har masser af fordele. En af dem er, at du kan bruge den til alle enheder såsom Ipad, Iphone og Macbook – men faktisk også dem, der ikke er fra Apple. Med Apple TV får du naturligvis det velkendte, stilrene design fra Apple, ligesom du også kan være sikker på et væld af innovative funktioner og ikke mindst, at kvaliteten er høj, når det gælder et produkt fra den amerikanske elektronikgigant.

  • Mange innovative funktioner – som det også kendetegner resten af Apples produkter.
  • Brug den til tabletten, computeren og din smartphone - også dem, der ikke er fra Apple
  • Høj kvalitet og velkendt, stilrent design fra Apple

Hvis du vil springe med på streamingbølgen som tusindvis af andre danskere, kan du købe et Apple TV her fra siden. Du kan bestille Apples populære streamingenhed hjem til en skarp pris i dag – den bliver hurtigt uundværlig for dig!

Hvad kan du bruge Apple TV’et til?

Apple TV’et kan bruges til meget mere end TV-serier og film – du kan nemlig også bruge den til at se videoer på fx Youtube, ligesom du i App Store har et væld af spil til rådighed, som du kan spille. Streamingenheden leveres med en fjernbetjening, og det er med denne, at du styrer Apple TV’et. Fjernbetjeningen kan ligeledes bruges til at tænde TV’et, regulere på lydstyrken og navigere i menuen. Hvis du fx ligger inde med feriebilleder, som dine venner eller familien skal se, kan dit Apple TV tilmed bruges til dette formål. Mulighederne er med andre ord mange.

Bestil et Apple TV online i dag

Hvis du med rette er blevet overbevist om, at et Apple TV også burde have en plads i dit hjem, finder du den her på siden. Bestil den hjem online i dag – så leverer vi den til dig med 30 dages returret i tilfælde af, at den ikke lever op til dine forventninger.