Væghængt reoler

Med en vægreol udnytter du både pladsen i rummet og får en dekorativ opbevaring. Her kan du nemlig opbevare alt fra planter og nips til porcelæn og bøger. Se vores udvalg på Bilka.dk, og bestil nemt den væghængte reol, du bedst kan lide. 

Udnyt pladsen med væghængte reoler 

Vil du gerne have en reol til din væg? Så tilbyder vi flere pæne væghængte reoler, der både giver rummet et æstetisk udtryk og er en praktisk løsning til opbevaring. Du kan placere reolen i stuen, badeværelset, køkkenet og der, hvor du gerne vil pynte væggen lidt. Uanset hvilket rum du vælger at montere en flot vægreol, så får du: 

  • Mere fleksibilitet og mange anvendelsesmuligheder 
  • Mere luft i rummet, fordi vægreolen ikke optager gulvplads 
  • Alt fra et svævende udtryk til et industrielt look 

 

Ønsker du at kombinere dekorativ opbevaring med en praktisk løsning, så er en væghængt reol derfor en god idé. Du skal dog huske, at en vægreol ikke kan bære lige så mange og tunge ting, som en stående reol kan. Det er nemlig ikke sikkert, at din væg kan holde til det. Tænk derfor over, hvad du gerne vil have stående på reolen. 

 

Hvilken vægreol skal du vælge? 

Der findes ikke én slags væghængt reol. Faktisk findes der mange forskellige reoler. Så hvilken skal du vælge? Nogle modeller består af moduler, og andre er designet som lange træplader, du nemt kan flytte rundt på. Hvad der er bedst, det afhænger helt af din egen smag, og hvad du gerne vil have plads til på hylderne. 

De fleste reoler til væggen er ofte rektangulære eller firkantede. Men er du frisk på noget anderledes, finder du også mange vægreoler i runde former. Designet gør opbevaringen unik og moderne på sin egen måde. 

Alternativt kan du vælge en væghængt reol, hvor du selv bestemmer designet – for eksempel et møbel med justerbare hylder eller reolkasser, som du kan sætte sammen på et hav af forskellige måder.  

Besøg flere af vores reoler på Bilka.dk. Her kan du vælge det design, som du bedst kan lide, og som kan klare vægten af de ting, du gerne vil opbevare.