Si og dørslag

Mangler du et dørslag til at fjerne vandet fra pastaen? Eller en si til at sigte melet? På Bilka.dk har vi et stort udvalg af sier og dørslag i forskellige designs og størrelser. Så kan du bestille den model, du mangler.  

Vælg en si eller et dørslag til dit behov 

Sier og dørslag bliver brugt til et væld af opgaver i køkkenet. Uanset om du skal skylle dine ris, sigte mel eller filtrere vandet fra pastaen, kan en si eller et dørslag være lige det rette redskab. Tag derfor et kig på udvalget her på siden, hvor du kan vælge mellem flere forskellige sier og dørslag i både store og små størrelser.  

Hvad er forskellen på en si og et dørslag? 

En si har meget små huller, hvilket gør, at det kun er væske og helt små korn, der kan komme igennem. Så kan du eksempelvis skylle ris, som bliver i sien, mens vandet stadig kan løbe fra, og du kan nemt fjerne de små klumper i blandt andet mel, flormelis og kakaopulver.  

Et dørslag har derimod lidt større huller og kan rumme lidt mere. De egner sig derfor super godt til at filtrere vand fra eksempelvis pasta. Du kan dog også bruge et dørslag til hurtigt at skylle frugter, grøntsager, salat og meget mere.  

Sier og dørslag i tidsløst design 

Sier og dørslag har været fast inventar i køkkenet i mange generationer. Du kan derfor med fordel købe en køkkensigte og et dørslag på Bilka.dk og få glæde af de mange brugsmuligheder, hvor de er gode at bruge. På Bilka.dk kan du vælge mellem sier og dørslag i flere størrelser, og de fleste er lavet i rustfrit stål. Mange af modellerne er også egnet til at komme i opvaskemaskinen, så du slipper for bøvlet med at vaske op i hånden.  

Find alle de køkkenredskaber, du mangler, på Bilka.dk 

På Bilka.dk har vi mange forskellige køkkenredskaber, som alle kan være behjælpelige i køkkenet - nogle når du bager, og andre når du tilbereder morgenmad, frokost eller aftensmad. Gå blandt andet på opdagelse i kategorier, såsom: