Citruspressere

Med en citruspresser kan du nemt og hurtigt få presset saften ud af alle citrusfrugter, såsom citroner og appelsiner. Så kan du bruge saften i din madlavning eller til at lave juice eller lemonade. Mums. Se udvalget af citruspressere herunder. 

Find en god citruspresser på Bilka.dk 

Mangler du en citruspresser, som du nemt kan bruge til at presse alt saften ud af dine citrusfrugter? Så er du landet på den helt rigtige side. Her finder du nemlig diverse citruspressere i forskellige designs, der lader dig få det meste ud af dine saftige frugter. Gå på opdagelse i hele udvalget, og vælg den bedste citruspresser til dit behov.  

Køb en citruspresser, og nyd friskpresset juice 

Er du vild med hjemmelavet, friskpresset juice? Så bør du investere i en citruspresser. Den gør det nemlig let for dig af få alt det saftige indhold ud af blandt andet appelsiner og passionsfrugt, så du kan hælde det i et glas med isterninger og nyde et glas friskpresset juice. Du kan selvfølgelig også bruge en citruspresser til at lave lemonade ud af citroner. 

Til omkring én liter appelsinjuice skal du bare bruge 10 appelsiner og nogle isterninger. Pres saften ud af appelsinerne med citruspresseren, og hæld den over i et glas eller en kande med isterninger. Så er du klar til at drikke friskpresset juice. Forfriskende lækkert. 

Til én liter lemonade skal du bruge 100 gram sukker, én deciliter vand, saften fra fem citroner, isterninger og koldt vand samt frisk mynte. Hæld sukker og vand i en gryde, og få det op at koge, indtil sukkeret er helt opløst i vandet. Tag sukkervandet af varmen, og pres saften ud af citronerne med din citruspresser. Hæld derefter saften i sukkervandet, og kom det hele i en kande med isterninger og mynte. Tilsæt så koldt vand, indtil det har den styrke og smag, som du kan lide.  

Du ka’ finde alt til køkkenet på Bilka.dk 

Uanset om du mangler en ny køkkenmaskine til dit bagværk, eller du er på udkig efter ny service til bordet, er det at finde på Bilka.dk. Vi har nemlig Danmarks største vareudvalg, så du altid kan købe det, du mangler, hos os. Gå derfor på opdagelse i sortimentet, eller søg på det, du leder efter, øverst på siden.