Osteskærer

Mangler du en osteskærer? Så er du landet på den rigtige side. På Bilka.dk har vi nemlig flere forskellige osteskærere, så du kan finde den slags, du foretrækker. Vi har blandt modeller, der kan skære i to forskellige tykkelser. Se udvalget herunder. 

Vælg den type osteskærer, du foretrækker 

Med en god ostehøvl kan du let og ubesværet skære skiver af din yndlingsost. Og på Bilka.dk kan du vælge mellem flere forskellige modeller af ostehøvle, hvor nogle har skærestrænge, som kan skære osten i to forskellige tykkelser. Andre slags osteskærere har én tykkelse. Du har derfor rig mulighed for at vælge den osteskærer, som du foretrækker at bruge, når du handler på Bilka.dk. 

Køb en klæbefri ostehøvl på Bilka.dk 

Du kender det måske, når ostehøvlen hiver mere i den bløde ost, end den skærer. Derfor kan du finde en klæbefri ostehøvl på Bilka.dk, som gør det endnu lettere for dig at skære skiver af de bløde oste.  

Derudover kan de forskellige osteskærere selvfølgelig også skære i hårde oste, så du slipper for at skære ulige skiver med din kniv.  

Er strengen på din osteskærer gået i stykker? 

Hvis skærestrængen på din osteskærer er gået i stykker, så kan du også finde nye strenge her på siden. Så slipper du for at investere i en helt ny osteskærer, bare fordi strengen er sprunget. Vores pakker med nye strenge indeholder typisk tre styks, så du kan skifte den flere gange og forlænge levetiden. Det er smart. 

Find en god ostekniv til de små oste 

Skal du servere tapas eller et ostebord for dine gæster? Så kan du med garanti få glæde af en god ostekniv fra Bilka.dk. Du kan nemlig bruge ostekniven til at skære eksempelvis ostestænger i mindre stykker, så dine gæster selv kan bestemme, hvor meget de vil have på tallerkenen. Se udvalget af osteknive i diverse designs her på siden, og bestil den, du synes bedst om. 

Gå på opdagelse i andre kategorier af køkkenredskaber