Iskugleskeer

Skal du servere en god isdessert til dine gæster? Eller kræver sommervarmen en god omgang nedkøling med flødeis? Uanset hvad kan en iskugleske være uundværlig i køkkenet. Med den kan du nemlig lave perfekte runde iskugler til dig, dine gæster og dine børn. 

Se udvalget af iskugleskeer på Bilka.dk 

Er du på udkig efter en iskugleske, som du kan bruge til at lave de velkendte runde iskugler med? Så er du landet på den rigtige side. Her kan du nemlig vælge mellem de forskellige iskugleskeer på Bilka.dk. Iskugleskeerne kan sørge for meget sjov for børnene, som kan lave deres helt egne vaffelis, men du kan også bruge dem til at servere den velsmagende flødeis til dine gæster. 

Tag derfor et kig på udvalget af iskugleskeer her på siden, vælg variant, og bestil din favorit online.  

Sådan bruger du en iskugleske 

Når du skal lave perfekte iskugler med din iskugleske, er det vigtigt, at isen ikke er helt frossen. Det gør nemlig, at isen er lettere at arbejde med og former sig bedre efter isskeens runde form. Du kan derfor med fordel tage din is ud af fryseren og ind i køleskabet en halv til hel time før, du skal bruge den, så den tør lidt op uden at begynde at smelte.  

Derudover er det vigtigt, at din iskugleske er varm og våd, når du bruge den, så isen lettere glider, når du tager et scoop. Du kan med fordel holde din iskugleske lun ved at have et glas med varmt vand ved siden af isen, så du og dine gæster hurtigt kan dyppe - og skylle - den. På den måde bliver den nemt og hurtigt klar til brug igen og igen.  

På Bilka.dk kan du også finde mange elegante tallerkener, som kan sørge for en flot præsentation af din isdessert.  

Ta’ et kig på alle vores køkkenredskaber 

Mangler du nyt inventar til køkkenet, som kan være med til at gøre madlavningen endnu sjovere og mere hyggelig? Så bør du tage et kig på alt vores praktiske udstyr til køkkenet. Her kan du blandt andet finde køkkenmaskiner, bageudstyr og diverse køkkenredskaber. Tilføj alt det, du mangler, til din onlinekurv, og bestil til levering.