Sådan bruger du et stegetermometer

Få gode råd i videoguiden her og få perfekt tilberedt kød

Med et godt stegetermometer er du godt på vej mod lækre smagfulde madoplevelser. I vidoeguiden nedenfor viser vi dig, hvordan du bedst muligt anvender dit madtermometer i køkkenet.

Sekundbeskrivelse:

00.00 - Et elektrisk stegetermometer ringer, når den ønskede kernetemperatur er nået

00.15 - Displayet stilles på køkkenbordet og spydet stikkes ind - meget gerne præcis i midten af kødet

00.20 - 3 grundregler for et godt resultat

00.25 - Sæt stegetermotret midt i kødt og stik den ind fra siden - ikke fra enden, så du ødelægger for mange skiver kød

00.35 - Den nøjagtige temperatur kan du altid finde på dit stegetermometer eller på Bilka.dk

00.40 - Når stegetermotret ringer, så tag stegen ud af ovnen og lad det hvile i halvdelen af den tilberedsningstid den har haft - dog maks en halv time

00.50 - Således trækker den saft, der er trukket ind i kødet under tilberedningen, ud i kødet igen, og havner ikke på dit køkkenbord