Sylteglas

Forlæng sommerens høst fra drivhuset og haven med syltede madvarer. Opbevar i lufttætte patentglas eller smør sommerens søde bær på brødet fra hyggelige syltetøjsglas. Brug også sylteglas til hygiejnisk opbevaring af gryn, sukker og salt. Gå på opdagelse i det store online udvalg herunder på Bilka.dk.

Praktiske patentglas til opbevaring

Levetiden på madvarer forlænges med lufttæt opbevaring. Sylteglas med skrue- eller patentlåg sørger for hygiejnisk og praktisk opbevaring hele året.

  • Lufttæt opbevaring forlænger madens levetid
  • Dekorativ og praktisk gennemsigtig opbevaring
  • Rengøringsvenlig og alsidig anvendelsesmulighed

Sylteglas med patentlåg eller skruelåg lukker helt tæt og kan derfor bruges til både syltevarer og opbevaring. Glassene er pæne og kan stå fremme, og du kan altid se, hvad der er i dem uden at åbne dem. Desuden er glas rengøringsvenligt og kan bruges til lidt af hvert.

Hvilke typer sylteglas findes der?

Det er ikke ligegyldigt, hvilken type glas du vælger, når du skal opbevare syltevarer eller tørvarer. De tre overordnede typer er syltetøjsglas, patentglas og flasker.

  • Syltetøjsglas er de klassiske lave glas med skruelåg, som du kender fra butikker, når du køber færdiglavet marmelade. Låget på syltetøjsglas til genbrug er dog mere tætsluttende og rengøringsvenligt, så du kan bruge det igen og igen uden at risikere luft til syltetøjet. Brug evt. glas med patentlåg til syltetøj, hvis du gerne vil undgå skruelåg, der binder – det kan være en god løsning for børn og andre med svage hænder.
  • Patentglas findes i alle størrelser og har alle samme patentlukning. En gummipakning sørger for lufttæt lukning, og stållukningen gør glasset praktisk til gentagende åbning og lukning. Vælg et patentglas, hvis du har brug for ofte at få adgang til indholdet i glasset, og udskift blot gummipakningen, hvis den bliver slidt.
  • Sylteflasker til de flydende delikatesser er velegnede til saftevand, hjemmelavet limonade eller dressing. Praktisk skruelåg eller patentlukning gør den lufttæt, og flaskeformen gør den nem at hælde af. Sylteflasker er et godt valg, hvis du ønsker opbevaring og elegant servering i én.

Den helt rette størrelse og type sylteglas til dig, finder du i vores store online udvalg her på Bilka.dk – dit Hypermarked – vi har alt, du skal bruge!