Bestiksæt

Leder du efter et nyt bestiksæt - enten til dig selv eller som gave? Så dyk ned i det skønne sortiment på Bilka.dk, og find dét sæt, der taler mest til dig. Du får ubegrænset returret, så du kan være tryg ved, at det valgte bestik passer til dine tallerkener.

Sådan vælger du dit bestiksæt 

Når du skal vælge dit bestiksæt, kan du med fordel overveje, om du gerne vil have et helt klassisk bestiksæt, eller om du søger et moderne og anderledes twist. Der er intet rigtigt svar, og det afhænger altså alene af, hvilken stil og hvilket udtryk, der passer til resten af dit service, samt hvordan sættet passer til din personlige stil.

Med et bestiksæt får du typisk:

  • Knive  
  • Gafler 
  • Skeer 

 

Du kan dog her på Bilka.dk få forskellige sæt med forskellige antal dele, hvilket betyder, at du kan finde lige netop dét bestiksæt, der opfylder dine behov. Vil du for eksempel gerne have et sæt med 16 dele i rustfrit stål? Så finder du det hos os.  

Er du ikke på udkig efter et bestiksæt men derimod enkeltvist bestik, som for eksempel knive, eller serveringsbestik? Så har vi på Bilka.dk også et stort udvalg med bestik, som du kan klikke rundt i. Besøg dit hypermarked - vi har alt, du skal bruge! 

Dæk bord med et elegant bestiksæt 

Med klassiske bestiksæt får du et sammenhængende udtryk, da knive, gafler og skeer passer sammen i stil og design. Du kan med et sæt lægge det samme bestik på alle pladser om bordet, hvilket giver et ensformigt og sammenhængende udtryk, der binder alle pladserne sammen. Et bestiksæt kan altså sætte prikken over i’et og fuldende borddækningen

Hvis du ikke er til alt for matchende borddækning, så kan du med fordel bruge bestik, der passer sammen i sæt og derefter mikse udtrykket med tallerkener og drikkeglas i forskellige farver og designs. Det giver et blandet og nyt udtryk, som dog stadig er sammenhængende med det matchende bestiksæt. Du kan altså diskret og forholdsvis enkelt binde forskelligt service sammen med vores sæt. Dét giver en flot og personlig borddækning.