Toiletbørster

En toiletbørste er et must på hvert badeværelse eller gæstetoilet. Uanset om du er til den klassiske plasticbørste eller ønsker en mere dekorativ toiletbørste med en stilfuld holder, finder du et skarpt udvalg her på siden. Tag et kig på vores sortiment, hvor du finder et udvalg af toiletbørster i forskellige farver og stilfulde mønstre.

Toiletbørster til rengøring af toilettet

Det behøver ikke at være den klassiske hvide plastikmodel, der står ved siden af dit toilet. Der findes rigtig mange modeller, der gør, at din toiletbørste kommer til at pynte på badeværelset og bliver en del af indretningen. En god idé er eksempelvis at matche den med din pedalspand og en lækker sæbedispenser i samme stil for et samlet indtryk af dit badeværelsestilbehør. Fordelene ved en god toiletbørste er:

  • Det er let og hurtigt at bruge den, når der er behov
  • Du slipper for grimme pletter og aflejringer i kummen
  • Den er altid ved hånden og udformet specielt til toilettet

Hos Bilka.dk kan du vælge mellem både en stående og en væghængt toiletbørste i mange forskellige design. Det giver dig muligheden for at tilpasse dit valg til dine behov og til stilen i dit badeværelse. Vælg den, der passer bedst til dit badeværelse, men også den, der efterlader dit toilet renest.

Væghængt eller stående toiletbørste?

Børsterne i vores sortiment kommer i rigtig mange farver, design og fra en række af de mest populære brands. Derfor kan det være svært at vælge – men ved at tage beslutningen om, hvorvidt din børste skal stå på gulvet eller hænge på væggen, gør du valget meget lettere.

  • Vægthængt børste: Har du et lille badeværelse, hvor gulvpladsen er trang og måske allerede et væghængt toilet, så kan det være en smart idé at gennemføre looket med en toiletbørste, der er væghængt. Gulvet bliver på den måde også lettere at rengøre.
  • Gulvstående børste: Har du god plads på badeværelset, og vil du gerne kunne flytte på din toiletbørste, så er en gulvstående model et rigtig godt valg. Den findes i mange spændende design og passer ind på alle badeværelser.

Gå på opdagelse herover, og bestil din toiletbørste i dag!