Sæbedispensere

Gem sæben væk i en flot sæbedispenser fra Bilka.dk, hvor vi har samlet et bredt udvalg af flotte og dekorative modeller. Uanset om du er til stærke farver eller mere enkle design, finder du her en sæbedispenser, der vil matche dit badeværelse. Bestil en flot sæbedispenser her på siden, hvor du blandt andet finder den smarte sæbedispenser med censorer. Ved hjælp af censorerne undgår ud at røre ved dispenseren for at få sæbe på hænderne, hvorved du opnår en mere hygiejnisk løsning.

Sæbedispensere – let dosering, hver gang!

Det er ikke mange steder, der bruges de klassiske, faste stykker håndsæbe længere. I stedet er det flydende sæbe i en sæbedispenser, der bruges både til ved køkkenvasken og ved håndvasken i badeværelset. Ved at vælge en lækker sæbedispenser kan du bruge flydende sæbe og få flere fordele:

  • Det er let at dosere sæben, så du undgår spild
  • Det er mere hygiejniske end et fast stykke sæbe
  • Det bliver sjovere for børnene at vaske hænder

Det behøver ikke at være kedeligt, fordi det er funktionelt. Med en sæbedispenser fra Bilka.dk kan du understrege din indretningsstil i køkken og badeværelse med en af de mange modeller i lækkert design.

Brug din sæbedispenser, når du vasker hænder, og tør herefter hænderne i et af de lækre håndklæder fra vores sortiment. Så er du sikret rene hænder både efter toiletbesøg og i forbindelse med madlavning. 
 

Hvilken sæbedispenser skal du vælge?

Hos Bilka.dk har vi altid et stort og varieret udvalg af produkter, så du kan finde lige netop det, du leder efter – men det kan godt være svært, at være helt sikker på, at du har ramt helt plet. Overvej derfor:

  • Sæbedispenser med sensor. En sæbedispenser med sensor er den mest hygiejniske sæbedispenser, fordi du ikke behøver røre ved den. Du fører blot hånden ind under den, og så får du den samme dosis hver gang.
  • Sæbedispenser uden sensor. En sæbedispenser uden sensor skal du trykke på for at få sæbe ud af den. Det betyder selvfølgelig, at du kan overføre snavs og bakterier dér, hvor du trykker. Til gengæld løber den ikke tør for batterier.

Rul gennem vores store udvalg herover, og bestil din sæbedispenser i dag!