Håndklædeholder

Mangler du et sted til dit håndklæde? Find en pæn håndklædeholder på Bilka.dk. Vi har forskellige størrelser, designs og farver, så du kan finde en, du kan lide. Mange af dem passer til en nordisk eller minimalistisk indretning. Dermed kan du holde dine håndklæder tørre på en stilfuld måde. 

Oplev fordelene ved en håndklædeholder 

Et vådt og sammenkrøllet håndklæde er sjældent en god kombination. Lader du håndklædet ligge for længe, vil det have svært ved at tørre ordentligt og begynde at lugte. Derfor er det vigtigt, at du hænger det op og giver det luft, når du har været i bad. 

Har du en håndklædeholder, kan du heldigvis få både æstetik og funktionalitet. På Bilka.dk har vi nemlig pæne håndklædeholdere med flere fordele. Med dem kan du: 

  • Få en elegant tilføjelse, der hjælper med at holde orden på badeværelset 

  • Udnytte pladsen, fordi en håndklædeholder til væggen fylder minimalt  

  • Forbedre hygiejnen på badeværelset og forlænge levetiden på dine håndklæder 

En håndklædeholder kan have forskellige designs og størrelser. Fælles for dem alle er, at de giver dig mulighed for at organisere dine brugte håndklæder. Flere håndklædeholdere kan også opbevare mere end ét håndklæde ad gangen, så hele familien kan udnytte holderen. 

 

Hvilken slags håndklædestang skal du vælge? 

Når du skal finde en håndklædeholder, er der typisk tale om et ophæng med en eller flere stænger. Nogle er med svingarme, nogle har form som en stige, og andre er med en dobbeltdesignet bar. 

Hvis du har et stort badeværelse, har du frit valg på alle hylder. Så handler dit valg om din personlige stil. Har du et mellemstort badeværelse med god vægplads, kan en håndklædestang med plads til flere håndklæder være bedst. Overvej gerne en med svingarm, så du kan få god spredning på håndklæderne. Så tørrer de bedre. 

 

Find dit badeværelsestilbehør på Bilka.dk 

På Bilka.dk har vi en masse tilbehør, som du kan få glæde af på dit badeværelse. Du kan for eksempel finde bademåtter, badeforhæng, sæbedispensere og tandkrus. Desuden kommer de i mange forskellige farver og materialer. Se hele udvalget på vores side med badeværelsestilbehør