Imiteret skind

Et flot skind har mange anvendelsesmuligheder og er et effektfuld element til boligindretningen, så det er kun fantasien der sætter grænser. Se vores udvalg af imiteret skind her på siden.

Imiteret skind til dit hjem

Der kan være forskellige årsager til, at du foretrækker imiteret skind fremfor den ægte vare. Det kan for eksempel være af etiske eller miljømæssige hensyn, smagsmæssige grunde eller måske handler det om, at budgettet ikke rækker til det. Heldigvis er imiteret skind både dekorativt og flot som den ægte vare og koster ikke mindst en brøkdel af prisen, hvorfor det er et supergodt alternativ til dig, der gerne vil dekorere dit hjem med et skind- eller pelstæppe. Udover pris og oprindelse adskiller imiteret skind sig ikke som sådan fra ægte skind – det pynter flot, er dejligt blødt og bidrager til en hyggelig, men stilet stemning derhjemme i din stue, dit soveværelse og hvor du ellers kan lægge det.

  • Prisvenligt alternativ til ægte skind
  • Dekorativt og blødt
  • Ligner den ægte vare til forveksling

Imiteret skind fås i flere forskellige former og ikke mindst farver. Det gælder blandt andet de mindre skind i en helt rund udgave, der passer perfekt som en ekstra blød stolehynde eller et dekorativt alternativ til en almindelig pyntepude. Du kan vælge imellem skind i naturfarver i grålige og brunlige nuancer, eller hvad med en variant i en anderledes og frisk farve, der kan skabe lidt liv i indretningen? Valget er dit.
 

Vedligehold dit skind

Imiteret skind koster vel og mærke ikke en formue, men ikke desto mindre vil man naturligvis gerne, at det skindtæppe, -pude, eller hvad end du har købt i imiteret skind, holder sig pænt så længe som muligt. For at have mest mulig glæde af dit skind handler det derfor bl.a. om, at du skal rengøre det hensigtsmæssigt. Hvis det imiterede skind bliver beskidt, anbefales det, at du fjerner de pletter og andet snavs, der måtte være, med en fugtig klud.
 

Køb imiteret skind online på Bilka.dk

Når du har fundet det imiterede skind, der passer bedst til netop dit hjem, din indretning og dine rum, kan du bestille det hjem online på Bilka.dk i dag. Er det i stedet den ægte vare, der skal til, kan du se vores udvalg af helt ægte skind. Her er der mange forskellige varianter at vælge imellem, så hvis ikke du finder et skind, der passer, blandt vores imiterede varianter, kan du helt sikkert finde et blandt de ægte.