Fladvævede tæpper

På Bilka.dk har vi et bredt udvalg af fladvævede tæpper med et stort antal variationer i mønster og størrelse. De rustikke fladvævede tæpper fås både som maskinlavede tæpper og raffinerede håndvævet tæpper med en flad struktur.

Fladvævet tæppe – mange flotte varianter

Fladvævede tæpper har et rustikt, råt look og en hårdfast overflade, som gør tæpperne slidstærke og nemme at rengøre. Det betyder, at fladvævede tæpper er meget populære tæpper under spisebordet eller i gangen, hvor der oftest er meget trafik i hjemmet.

Mangler du et flot og lækkert tæppe, der kan give din indretning det sidste touch? På Bilka.dk har vi Danmarks største vareudvalg, så her finder du uden tvivl det, du leder efter. Med et fladvævet tæppe får du mange fordele:

  • En hård og fast overflade, som er nem at støvsuge og rengøre
  • Både maskinvævede og håndvævede varianter
  • Skaber god akustik i rummet
     

Gulvtæpper binder rum sammen

Hvis du har et rum, der virker lidt koldt eller ufuldstændigt, kan et fint fladvævet tæppe ofte være lige det, der mangler. Gulvtæpper har nemlig en helt særlig evne til at binde rum sammen, så de fremstår mere hyggelige og harmoniske. Og så kan de tilmed give indretningen et flot, personligt touch.
 

Hvilket tæppe skal jeg vælge?

Når du skal finde dig et nyt tæppe, er det vigtigste selvfølgelig, at du vælger et, du synes om, og som passer sammen med dit øvrige interiør. Det er også en god idé at tage stilling til, hvilket materiale dit tæppe skal være lavet af. Er du f.eks. til vamsede luvtæpper eller mere til skind eller til fladvævede tæpper?

Et fladvævet tæppe kan ofte være et godt valg – særligt hvis du er til et moderne og grafisk udtryk. Den tætvævede, faste struktur tillader nemlig, at det er muligt at fremstille et tæppe med et meget skarpt og detaljeret mønster.

Er du i tvivl om, hvilket af vores fladvævede tæpper, der passer til dit behov, får du her et par råd, der kan lede dig på rette vej:

  • Placering – Hvor skal dit nye tæppe ligge? Husk at måle området af, så du ved, hvilken størrelse dit tæppe skal have.
  • Mønster – Hvis din indretning trænger til lidt frisk liv, vil et mønstret tæppe være oplagt. Trænger rummet derimod til ro og harmoni, så overvej en ensfarvet model.
  • Farve – Farverigt eller afdæmpet? Her gælder det om at overveje, hvad du vil blive gladest for i længden.
     

Køb dit tæppe på Bilka.dk

På Bilka.dk kan du finde og bestille dit nye fladvævede tæppe, præcis når det passer dig. Vores onlineshop er nemlig åben døgnet rundt. Husk også, at du hos os altid har ubegrænset returret. Bilka.dk er dit Hypermarked – vi har nemlig alt, du skal bruge!

På Bilka.dk kan du også læse om, hvordan du bedst vedligeholder dit tæppe i vores vedligeholdelsesguide - det behøver nemlig ikke være spor svært at holde sit tæppe pænt og rent.