Grydelapper

Når du arbejder med varme fad, gryder og lignende er der som regel brug for at beskytte dine hænder med et par grydelapper. På Bilka.dk finder du et flot udvalg af grydelapper og grydehandsker, der sikkert passer til dine behov og din foretrukne stil.

Håndtér de varme gryder med et par grydelapper

Grydelapper eller grydehandsker er uundværlige i køkkenet. Når du har med skoldhede bradepander, bageforme, ovnriste og lignende at gøre, er der brug for at beskytte dine hænder, mens du tager fat. Med en grydelap eller to kan du nemt og hurtigt tage stegen eller kagen ud af ovnen eller løfte låget på grillen for at tjekke til maden. 

Er du en ægte grillentusiast, der kræver det bedste af det bedste til at grille med? På Bilka.dk finder du også et dedikeret udvalg af grillhandsker og -forklæder, der passer perfekt til, når du står og skal operere grillen og har brug for et godt greb, stor bevægelsesfrihed samt særligt robuste materialer.

 

Find grydelapper og grydehandsker i fine designs 

En grydelap eller -handske er ikke blot til praktisk beskyttelse. Det er også med til at understrege og løfte indretningen i dit køkken eller fremhæve din personlige stil som husets egen kok eller bagermester. Det kan for eksempel være, at du foretrækker praktiske farver eller gerne vil sætte ekstra kulør på dine tekstiler og din køkkenindretning. Det er helt op til dig.

Her på siden finder du grydelapper og grydehandsker i flere fine farver og mønstre. Du har dermed god mulighed for at vælge en variant, som du vil kunne lide. Du kan endda også finde et par grydelapper eller -handsker, der matcher forklædet. Så er du sikret en gennemført stil i køkkenet og med dine forskellige køkkentekstiler.

 

Grydelapper i lækker og praktisk kvalitet

Vores udvalg af grydelapper og -handsker er lavet i 100 % bomuld, der giver dig en behagelig og praktisk grydelap eller handske, som du let kan vaske i vaskemaskinen på 40 grader og bruge i køkkenet gang på gang. Dertil har vi også OEKO-TEX® standard 100 certificerede udgaver blandt vores sortiment. Det betyder, at grydelapperne er testet for en lang række skadelige stoffer.