Forklæder

Hverdagens mange kokke og bagermestre har brug for et ordentligt forklæde. Udforsk vores udvalg af forklæder her på siden, og find et flot forklæde, der passer til den kunstner, du er i køkkenet.

Køb et flot forklæde på Bilka.dk

Er du på jagt efter et nyt forklæde til at få mindre snavs, mel, frugtsaft, sovs, fedt og lignende madstænk på dit tøj? Forklæder er et af de mange praktiske og uundværlige køkkentekstiler i hverdagen. For mange er det dog meget mere et praktisk forstykke, der dækker dit tøj, så det ikke bliver beskidt, når du er i fuld gang med dine små og store kokkerier. Som en superhelt eller -heltinde har en kappe, ligeledes har kokken sit forklæde.

Går du også op i, hvordan dit forklæde ser ud? Her på siden finder du et indbydende sortiment af forklæder i stilrene farver og med elegante mønstre, der med sikkerhed vil klæde hver en kok, grillmester eller bagermester derhjemme. Uanset om du er til praktiske farver eller leder efter et forklæde med en særlig charme, har vi sikkert en variant for dig.
 

Forklæder i praktisk kvalitet

Et forklæde i god kvalitet og med praktisk design er naturligvis også vigtigt. Det kan for eksempel være, at du har brug for praktiske lommer, hvor du nemt og hurtigt kan proppe alt fra din mobil til diverse køkkenredskaber eller eksempelvis grilltermometret. På den måde har du altid det vigtigste i køkkenet eller ved grillen lige ved hånden.

Dertil er det også en god idé at vælge et forklæde med en regulerbar strop rundt om halsen, der giver dig mulighed for at finde den rette pasform for dig. Så er du også sikker på, at forklædet beskytter dig og dit tøj mest muligt mod bøvlet madstænk.

Vores forklæder kommer desuden i lækre og praktiske materialer såsom læder og bomuld, der hver især bringer et unikt look til forklædet og ikke mindst er både funktionelt, holdbart, behageligt og i din stil.