Adventslys

Leder du efter flotte adventslys til december måned? På Bilka.dk kan du få forskellige varianter, så du kan finde lys, der falder i din smag. Med adventslys kan du fejre de fire søndage op til jul og på den måde tælle ned til den store aften.

Juledekoration

Skal du lave en adventskrans eller en juledekoration? Vi har lavet en guide til dig, der gerne vil have inspiration eller hjælp til at komme i gang med juledekorationerne. Du kan bl.a. se videoer med, hvordan du kan lave en kalender- eller juledekoration - så du bliver hjulpet godt på vej!

Adventsfest

Hver søndag i advent har du en anledning til at invitere gæster til julehygge. Du kan fx samle familien og lave en adventskrans, mens I spiser lækre julegodter og hører julemusik. Der er garanti for at komme i rigtig julestemning, når der inviteres til adventsfest!

Få adventslys til hver søndag i julen

Julen er en tid med mange traditioner og samvær med mennesker, man holder af. Folk pynter op med nisser og julekugler, åbner julekalendere og bager julekager. Derudover er advent og adventslys også en stor del af traditioner, og på Bilka.dk kan du finde flotte levende lys til din juledekoration.

Med vores sortiment af adventslys kan du skrue op for hyggen hver søndag i advent. Vi har levende lys i forskellige farver, størrelser og højder, så du kan få de helt rette lys til din juledekoration. Udforsk vores udvalg på Bilka.dk, og vælg dine favoritter til december måned.

 

Traditionen bag advent

Advent finder sted på de fire søndage op til jul, og for mange er advent en hyggelig tradition, hvor der tælles ned til juleaften. Ifølge traditionen er det også her man venter på Jesus. Fra et religiøst synspunkt markerer advent altså også en ventetid, hvor man forbereder sig på Jesus’ fødsel.

Adventskransen er relativt ny tradition i Danmark, og det var først under besættelsens, at den blev rigtigt udbredt. I denne periode havde levende lys en meget særlig betydning. Siden dengang er adventskransen blevet en fast tradition i mange danske hjem, hvor unge som gamle er med til at lave adventsdekorationen med mos, kogler, julekugler og julestjerner.

 

Køb også dit kalenderlys hos os

Hos finder du ikke kun adventslys og dekorationer hertil. Vi har nemlig også mange flotte kalenderlys. Kalenderlyset gør det muligt for dig at tælle ned til juleaften, da du brænder en lille smule hver dag fra første december til juleaftensdag.

Vores fine kalenderlys kommer med diverse mønstre, farver og motiver, og dermed kan du lave en flot juledekoration med kogler, mos, gran og en masse andet, som du kan nyde at have stående i dagene op til jul.