Dart

Her på siden finder du alt, du skal bruge for at komme i gang med dartspilleriet derhjemme sammen med venner og familie. Se vores udvalg herunder og bestil nemt online.

Dart derhjemme – bliv vennekredsens topspiller

Det er en fast del af inventaret på langt de fleste pubber, værtshuse og lignende rundt omkring. Det er sjovt og underholdende, men er samtidig et spil, der kræver, at man virkelig holder tungen lige i munden – i hvert fald hvis man vil være den, der får den højeste score. Rammer du Bull's Eye i midten, er det først der, det ser godt ud på pointtavlen.

Det spil vi taler om er naturligvis dart. Hvis du, familien og vennerne kan lide at spille dart, behøver det ikke kun at foregå på den lokale pub eller br. Du kan nemlig sagtens lave dit helt eget dartområde derhjemme med en dartskive, du selv hænger op. Så kan du jo meget passende invitere venner og medlemmer på en dartturnering – eller måske spille på egen hånd, så du kan øve dig.

Gode grunde til hvorfor du bør investere i en dartskive derhjemme:

  • Spil dart derhjemme – og ikke kun på det lokale værtshus
  • Invitér familie og venner på hygge og dartturnering
  • Køb din egen dartskive, så du kan øve dig derhjemme

Her på Bilka.dk finder du et udvalg af alt, der skal bruges til et godt spil dart. Det gælder alt fra dartskive og pile. Alt sammen i en god kvalitet – fuldstændigt, som var det dét, der skulle hænges op i en dartklub.

Hvis du er helt ny indenfor sportsgrenen, kan du blandt andet købe et begyndersæt. Heri er der alt, du skal bruge, for at komme i gang med dart. Og hvem ved, måske endda blive professionel? Alt det kræver, er tid, øvelse og masser af gå-på-mod samt det helt rigtige hjemmeudstyr. Dét finder du her.

Du finder blandt andet:

Vælg de rigtige dartpile

Ligesom alt andet spil- og sportsudstyr, er det ikke altid helt ligegyldigt, hvad du vælger. Når det kommer til dart, er det dét niveau, som du er på, der dikterer, hvilket udstyr du skal vælge. Det gælder især, når det kommer til valget af dartpile. Hvis du er nybegynder, kan du vælge pile, der er lavet af messing. Er du omvendt mere øvet, kan du med fordel vælge dartpile med tungsten.

Bestil alt til dartspillet på Bilka.dk

Find alt det, du mangler for at spille dart derhjemme. Så kan du allerede nu invitere familie, venner og bekendte over til et godt spil dart.

Bilka.dk er dit Hypermarked. Vi har Danmarks største vareudvalg, så her finder du alt, du skal bruge!