Puslespil 5-6 år

Leder du efter en ny udfordring til dit barn? Så kan et puslespil fem til seks år være den oplagte løsning. Vælg mellem billeder af blandt andet kendte figurer, sjove dyr og flotte landskaber, der kan være med til at motivere dit barn til at kaste sig ud kreativ og lærerig leg.

Puslespil til børn - Hvor mange brikker?

Leder du efter et puslespil til dit barn? For at finde et puslespil, der passer til dit barns alder, skal du vurdere spillets sværhedsgrad. - Læs i guiden her, hvordan du finder det bedste puslespil til dit barn. 

Lad dit barn prøve en sjov udfordring med puslespil 5-6 år 

Selvom puslespillet ikke er en ny opfindelse, så kan det stadig være en skøn måde at bruge et par timer. Måske husker du endda selv, hvordan du selv som barn eller ung lagde puslespil med venner, søskende eller forældre. Faktisk er der mange, der også nyder at samle puslespil til voksne – her har motiverne og sværhedsgraden blot ændret sig lidt. Du har dermed mulighed for at give dit barn en god hobby, der kan skabe glæde gennem hele livet, ved at overraske den unge med et puslespil fem til seks år.  

På Bilka.dk har vi samlet et bredt sortiment. Det betyder, at der både er et sjovt puslespil til barnet, der er helt vild med prinsesser samt ham eller hende, der er helt tosset med dyr eller dinosaurer. Så tag et kig her på siden sammen med dit barn, og vælg sammen lige netop det motiv, der skaber allermest interesse. Eller bestil et puslespil i hemmelighed, og overrask din guldklump til jul, fødselsdag, eller bare fordi. 

 

Find underholdning til alle aldre på Bilka.dk 

Har du flere børn i forskellige aldre? I så fald kan der være behov for forskellige typer puslespil. En udgave til meget unge kan eksempelvis være for let til et ældre barn, mens flere brikker og mere komplicerede billeder kan være for svære til yngre børn. Heldigvis kan du på Bilka.dk finde en løsning til alle aldre. Vi byder nemlig blandt andet på: 

 

Det gør det let at finde en udgave, der passer til enhver alder. Og der er desuden ingen grund til at holde dig tilbage, hvis du selv får lyst til at lægge puslespil, mens du shopper efter puslespil 5-6 år til dit barn. Vi tilbyder nemlig ubegrænset returret. Find derfor dit barns nye underholdning blandt det brede sortiment på Bilka.dk.