Puslespil 1-2 år

Puslespil til 1-2-årige er smarte, fordi de holder dit barn aktiveret samtidig med, at de udvikler og styrker deres evner på det niveau, de er på. Derfor får du også en række fordele ved at sætte din 1-2-årige i gang med et puslespil. Det kan blandt andet hjælpe på hukommelsen, problemløsningsevner og hånd-øje koordinationen. Du gør altså et rigtigt godt køb, der giver meget igen. Tjek vores store udvalg her på siden, og bestil puslespil til 1-2-årige i dag.

Puslespil til børn: Hvor mange brikker?

Vælg det helt rigtige puslespil, der passer til dit barns alder. Læs guiden og bliv klogere på, hvor mange brikker der bør være i et puslespil til et barn på fx 3 år. 

Udforsk puslespil for de 1-2 årige

På Bilka.dk kan du finde et hav af puslespil for 1-2 årige børn, som både underholder og bidrager til dit barns læring. Barnets hjerne bliver aktiveret, og puslespil bidrager blandt andet til de mindstes motoriske evner, som skal udvikles. Her skal barnet lære at placere brikkerne således, at de passer sammen eller former et mønster. Det bidrager også til dit barns hukommelse, koordinerings- og problemløsningsevner.

Allerede når dit barn er 1 år, så kan han eller hun have stor gavn af at lege med puslespil. Det er dog vigtigt, at du vælger den rigtige sværhedsgrad, så spillet hverken er for nemt eller for svært for dit barn. 

Hvis puslespillet er for nemt at samle, så får barnet ikke særligt meget ud af spillet. Hvis det derimod er alt for svært, så kan det være en frustrerende og uoverskuelig opgave for barnet. Spørg os gerne til råds i dit lokale Hypermarked, hvis du er i tvivl eller læs mere i guiden her.

 

Find puslespil for de 1-2 årige samt ældre børn

Hvis dine børn er lidt ældre, så kan du naturligvis også finde puslespil, som matcher netop den aldersgruppe. På Bilka.dk har vi nemlig et stort udvalg af sjove puslespil for børn i alle aldre, så spillene og dermed udfordringerne følger dit barns udvikling. 

Du kan få alverdens varianter med forskellige sjove og flotte motiver, heriblandt puslespil med motiver af ikoniske karakterer fra Disney, som dit barn garanteret kender. Vores puslespil findes i mange forskellige størrelser med forskellige antal brikker, så du kan vælge dét spil, som passer bedst til dit barn. 

Puslespil er også en god aktivitet at lave sammen med dit barn. På den måde kan du støtte og hjælpe til, hvis det skulle blive nødvendigt. Derudover kan det give jer en hyggelig og rolig stund sammen, hvor I kan nyde tid med hinanden. 

Se vores mange puslespil på Bilka.dk i dag, og vælg det helt rette til dit barn. Og husk, at du altid er velkommen til benytte vores ubegrænsede returret, hvis du fortryder dit køb.