Legemad

Det er ingen sag for selv de mindste at lave en lagkage, en pizza eller en helt tredje spændende ret. Det kan de nemlig med legemad! Se vores store udvalg af madvarer i legetøjsudgave her på siden.

Legemad til minikøkkenet

Har din søn eller datter en lille kok i maven? De har måske hjulpet til, når du selv har lavet mad, og kan af den grund godt selv lide det nu. Til den lille spirende kok er det helt oplagt at investere i legemad – så kan dit barn nemlig eksperimentere og helt selv lave det mad, han eller hun har lyst til. Også helt uden, at mor eller far skal blande sig. De gastronomiske kreationer, som børnene laver, er måske ikke helt dem, du selv ville lave. Men det er heldigvis sagen helt underordnet. Det er nemlig kun fantasien, der sætter grænser – og børnene bestemmer helt selv, hvordan de vil lade de begyndende madkundskaber udfolde sig, når de leger med legetøjsmaden.

  • Legetøjsmad til den spirende kok
  • Giv barnet mulighed for at eksperimentere i køkkenet
  • Ikke til at undvære i legekøkkenet

Legemad kan du finde her på Bilka.dk, hvor vi har forskellige typer og retter. Det gælder blandt andet ingredienser til pizza og til fødselsdagskage. Du kan også vælge et sæt, hvor der er mange forskellige slags ingredienser. Fælles for den legetøjsmad, vi forhandler på Bilka.dk, er, at det er meget virkelighedstro.

 

Husk et godt legekøkken

Ingen ordentligt madlavning uden et godt køkken at lave det i! Når du har fundet de madvarer i legetøjsudgave, som du skal købe til dit barn, kan du i samme omgang overveje, om han eller hun ikke også skulle have et legetøjskøkken. På Bilka.dk finder du også et bredt udvalg af legekøkkener. Størrelserne på de forskellige modeller varierer, ligesom funktionerne er forskellige og antallet af udstyr og redskaber ligeså. Mange af de legekøkkener, vi forhandler, kommer fra nogle af markedets bedste og mest anerkendte køkkenproducenter. Det gælder blandt andet Miele. Du kan derfor være sikker på, at lige netop dé køkkener, er helt i top og i den bedste kvalitet.

 

Køb legemad til børnene her

Skal det være pizza, lagkage eller hamburger, der skal laves? Find alt legemad, der skal til, og bestil det online her på Bilka.dk. Vi har altid ubegrænset returret i tilfælde af, at varerne ikke lever op til dine forventninger. Bilka.dk er dit Hypermarked – her finder du alt, du skal bruge! Det kan vi sige med ro i hjertet, fordi vi har et stort vareudvalg.