Funko POP!

I længere tid har der været en spændende kultur omkring figurer og samleobjekter med populære film, legendariske musikere og ikoniske tegneseriefigurer. Og det er her Funko Pop kommer ind i billedet. De kom til Danmark i 2010 og leverer popkultur og samleobjekter, når det er bedst. Se vores udvalg her.

Funko Pop - popkulturelle samleobjekter

Funko Pop har taget verden med storm og solgt over 40 millioner af deres fantastiske figurer gennem de seneste år. Man må i den grad sige, at de er super populære - og det forstår vi godt. Deres figurer repræsenterer nemlig nogle af de største popkulturelle film, serier, musikere og meget mere, som har en stor betydning for mange. Med en Funko Pop figur kan du indkapsle den oplevelse.

Deres figurer har et karakteristisk udseende, som du nemt kan genkende. De er lavet af vinyl og er en sød, lille figur, som er et samleobjekt for mange. Derfor er det ikke kun børn, som har en sød pop figur. Det er for alle aldre, som gerne vil forevige en oplevelse eller minde med en Funko Pop figur.

Derfor bør du have Funko Pops

Mange af os har set og elsket nogle af de største film, serier og musikere. Enhver af os har sikkert en eller anden skøn oplevelse eller forbindelse til en af filmene. Det kan være, at du har en favorit karakter, en yndlingsfilm eller noget helt tredje. Her kan Funko Pop tilbyde dig de fine figurer, som repræsenterer din yndlingskarakter, eller vælg alle karaktererne fra din yndlingsfilm - mulighederne er uendelig med Funko Pop.

Funko Pop har fokus på de små detaljer, hvor de store hoveder nemt finder sig til rette i dit hjem. De er sjove at samle på, og de kan både bruges i legen eller blot som udsmykning - valget er dit.

Shop Funko Pop figurer på Bilka.dk

På Bilka.dk er vi vilde med sjov og leg, hvorfor vi har et godt udvalg af alt fra sjove samlerobjekter til legetøj til alle aldre. Hvad end du er vild med hæsblæsende gaming eller figur leg, så finder du det hele på Bilka.dk.