Carrera

Oplev spændingen ved hastighed og præcision med Carrera Slot og RC. Carreras DNA er bygget på lidenskab og innovation, og leverer kompromisløs kvalitet, enestående ydeevne og top licenser. Oplev adrenalinfyldt spænding med omhyggeligt fremstillede RC-biler med kraftfulde motorer og detaljeret slotbiler og -baner, der garanterer endeløse timer med spændende racerløb.

Kvalitets racerløb i over 60 år

Carrera har garanteret enestående kvalitets racerløb for alle i over 60 år, og deres biler fortsætter med at køre rundt på Carreras kult-slotbaner og begejstre legebørn og eventyrlystne motorsportsfans den dag i dag.

Ligner de originale biler

Carrera bilerne ligner de originale 'full size' biler, takket være et meget skarpt øje for detaljer og top-niveau motor racing reproduktionslicenser. Selv verdens yngste racerkørere kan deltage i actionen med stjernerne fra Disney Pixar Cars-filmene eller TV-shows som PAW Patrol og Gurli Gris.

Race og sjov for alle aldre

Kør race med hele familien. Selv verdens yngste racerkørere kan være med i racerløbet sammen med stjernerne fra Disney Pixar Cars-filmene eller TV-shows som PAW Patrol eller Gurli Gris. Carrera har altid stået for spændende og ultra-konkurrencepræget slag og emotionel varm, top-speed raceraction for fans i alle aldre. Elskere af udendørs action ser frem til den rene glæde, som Carrera RC's fjernstyrede køretøjer, både, quadcoptere og fantastiske helikoptere genererer. Firmaet udvikler og producerer sine egne produkter, såvel som højdepunkter licenseret af giganter som Disney og Nintendo.