Skråstole

Find en beroligende og stimulerende skråstol til din baby, der er behagelig og rar at sidde i for barnet, og som giver dig frie hænder, her på Bilka.dk. Se vores udvalg af vippestole herunder.

Skråstol til din baby eller tumling

Der er mange ting, der er absolutte musts at have, når du har en baby – og en skråstol er i særdeleshed et af dem. En skråstol er rent beset en stol, der kan rokke og vippe lidt, mens din baby ligger i den. Det er derfor, at en skråstol kan findes under navnet vippestol. I skråstolen kan barnet ligge trygt og blødt, og kan placeres på blandt andet køkkenbordet eller spisebordet. Det efterlader dig med hænderne fri til at klare dine gøremål – men kan samtidig holde et vågent øje med din baby.

Køkken- og spisebordet er blot to steder, du kan sætte skråstolen. Den kan nemlig sættes overalt i huset, hvor end du har behov for at kunne lavet andet. Skråstolen kan med sine rokkende og vippende bevægelser, der kommer som følge af, at barnet bevæger sig, ligeledes virke både beroligende og aktiverende for din baby.

  • Mange anvendelsesmuligheder – overalt i dit hjem
  • Få hænderne fri til andre gøremål
  • Vælg blandt andet høj kvalitet fra Fisher Price

Du kan finde en skråstol i udvalget her på Bilka.dk, hvor vi har forskellige varianter og brands at vælge imellem. Et af dem er Fisher Price, det anerkendte legetøjsmærke, der laver legetøj og udstyr til babyer, tumlinger og mindre børn i topklasse.

 

Hvilken skråstol skal jeg vælge?

Der er flere ting, der adskiller de forskellige skråstole fra hinanden. Et af dem er, hvorvidt de har batterier eller ej. Skråstole med batterier kan vibrere og vippe uden din eller barnets hjælp.

Er du i tvivl, om du skal vælge en skråstol/vippestol med eller uden batteri? Det, der hovedsageligt afgør, hvilken af de to, der passer bedst til netop dit barn, er dit barns aktivitetsniveau. Det er naturligvis noget, der afhænger af barnets alder – men ikke desto mindre anbefales du at vælge en stol, der ikke har batteri og vibrator, hvis du har et aktivt barn. Er dit barn endnu ikke nået til en alder, hvor det bevæger sig og spræller meget med arme og ben, kan du med fordel vælge en skråstol, der har vibrator, og som derfor har en vuggende effekt. På Bilka.dk finder du både skråstole med batteri og varianter uden.

 

Køb skråstolen til din baby her

Se vores udvalg af skrå- og vippestole her og find den variant, der passer allerbedst til dit og din babys behov. Bilka.dk er dit Hypermarked – vi har nemlig alt, du skal bruge!