UBEGRÆNSET RETURRET OG BYT I NÆRMESTE BILKA

Black Friday tilbud og skarpe priser på TV

Hvis du er som de fleste, nyder du også at se din yndlings-serie eller -film på TV i stuen derhjemme. Billedkvaliteten skal helst være i top, og så gør det i øvrigt ikke noget, at lyden er god. Det gælder for øvrigt også, når du hører din yndlingsmusik derhjemme eller på farten. Når det i slutningen af november er tid til Black Friday, kan du spare stort på bl.a. TV. Se her på siden de tilbud, som du kan benytte dig af allerede nu.

Få gode rabatter på TV til Black Friday  

Hvis du mangler et nyt TV, så kan du på årets største shoppingdag, Black Friday, få fantastiske tilbud på Bilka.dk. Vi har et stort sortiment af fjernsyn, hvor du kan vælge mellem flere populære brands samt størrelser. Vi kan blandt andet tilbyde TV fra: 

  • Samsung  
  • Philips 
  • LG 
  • Sony 
  • Panasonic 

 

På Bilka.dk forhandler vi mange populære og stærke mærker indenfor TV. Du finder også fjernsyn i alt fra 24 tommer til 86 tommer, så du kan købe lige det produkt, som passer til dit hjem. Når du handler hos os, får du fjernsyn med knivskarp billedkvalitet men til fordelagtige priser. På den måde kan du nyde alverdens film på en krystalklar skærm hjemme i din egen stue.  

Du finder også højttalere med kraftfuld lyd på tilbud til Black Friday. Vores udvalg af kompakte højttalere har et smukt design og vil klæde ethvert hjem, samtidig med at de giver god lyd. Med de rette højttalere kan du nyde din yndlingsmusiker derhjemme og næsten føle, at du er i samme rum som dem.  

Udnyt vores tilbud på Black Friday og find tilbehør til dit TV 

Til dette års Black Friday kan du også finde godt udstyr til dit fjernsyn, så din TV-oplevelse kan blive meget bedre. Du finder alt fra Blu-Ray-afspillere til soundbars. Med en soundbar kan du få stærk og imponerende lyd på dit TV, så du kan få en fantastisk filmoplevelse hjemme i din stue. På Bilka.dk har vi desuden mange spændende film og serier på både DVD og Blu-Ray. Så kan du se dine favoritter igen og igen.

Hvis du alligevel er i gang, så tjek også vores andre gode Black Friday tilbud ud. Hvis du er mest interesseret i elektronik, så skal du gennemse vores mange Black Friday elektronik-tilbud!

Ubegrænset returret på Bilka.dk

Når du handler på Bilka.dk får du ubegrænset retur. Du kan enten returnere din vare i din nærmeste Bilka-butik, hvor vores dygtige personale vil hjælpe dig, eller du kan sende din vare til vores returlager.