Find flotte slips til arbejde og fest på Bilka.dk

Et slips er en helt essentiel beklædningsdel til en sjov fest eller til arbejdspladsen med dresscode. Her på siden kan du finde slips i et hav af farver og med et utal af forskellige mønstre. Udforsk siden, og find dit nye slips.

Slips til mænd i mange forskellige farver og mønstre

Her på siden har vi samlet hele udvalget af slips, der passer perfekt til skjorter og habitter. Uanset om du skal bruge et slips til arbejde eller fest, kan du finde det i vores udvalg her på siden. Vi har nemlig slips i mange forskellige farver og i et hav af mønstre til skarpe priser.

 

Ensfarvede slips

De ensfarvede slips er en absolut klassiker, og de ser superflotte og elegante ud. De mest almindelige farver er navy, bordeauxrød og sort, da de passer til skjorter og jakkesæt i mange forskellige farver. Du ka’ også vove dig ud i vores udvalg af ensfarvede slips i lysere farver for et mere sommerligt og mindre formelt udtryk.

 

Stribede slips

Med vores populære stribede slips til mænd kan du få et klassisk business-look, som fungerer perfekt til arbejdspladsen. Du ka’ matche et stribet slips med de fleste skjorter og jakkesæt, men en god regel er, at farven på slipsets tyndeste stribe skal matche farven på din skjorte.

 

Prikkede slips

Find et prikket slips i en neutral mørk farve, hvis du har svært ved at matche dine slips med dit andet tøj. De populære slips giver et klassisk look, uden det bliver alt for formelt. Du ka’ finde et hav af forskellige prikkede slips til mænd på Bilka.dk.

 

Find et slips, der passer til dig og din stil

Match dit slips med dit outfit, så du ka’ stå helt skarpt på arbejde eller til fest. Vi har altid gode priser, så du ka’ gå på opdagelse i vores udvalg af billige slips. Du ka’ til hver en tid udforske vores slips i forskellige designs, hvor du med garanti kan finde et, du ka’ bruge til en skarp pris. Se også vores udvalg af butterflies.