Punge til mænd

Kort, mønter, kvitteringer, nøgler og andre mindre ting kan opbevares i punge. Punge til mænd er smarte accessories, som kan være en del af looket, men de kan også være praktisk tilbehør. Mangler du en pung til dig selv eller til én, du kender? Opgrader stilen med en pung og læderpung til mænd på Bilka.dk.

Punge til mændene – gode tips 

Selvom mange har deres kort på mobilen, er det også rart at have kortene i hånden. Har du dit betalingskort, kørekort, sygesikringskort, tankkort og andre kort fysisk ved dig, er det oplagt at opbevare dem i en pung. Præcis ligesom ved punge til damer er der nogle ting, som er værd at overveje, når kortene skal puttes i punge til mænd. 

Overvej eksempelvis gerne: 

  • Størrelsen: Punge til mænd findes i forskellige størrelser. Skal der være plads til få eller mange kort? Bruger du mønter, og skal der være rum med lynlås til dem? Hvad med nøgler – holder du dem i pungen? Er der andre ting, som der skal være plads til? 

  • Materialet: Herrepunge kan fås i forskellige materialer. Blandt andet kan pungene være i 100 % læder, læder-look, polyester og andre materialer. 

  • Farven: En pung til mænd findes i mange farver. Vælg mellem eksempelvis lyse og mørke nuancer. Er du mest til en læderpung til mænd? Så findes der mange forskellige læderpunge. 

Læderpung til mænd 

Læderpunge til mænd er lavet af skind, som giver en blød og holdbar overflade. Læderets farve ændrer sig med tiden, jo mere pungen bliver slidt. Slitagen skaber dog en fed, rå patina, der giver kant og personlighed. 

Ud over det stilfulde, pæne look er en læderpung til mænd også praktisk. Mange af læderpungene til mænd har både kort- og lynlåslommer, hvor der er plads til mønter, kort og andet. 

Køb punge til mænd på Bilka.dk 

Udforsk det store udvalg af punge til mænd her på Bilka.dk. Eksempelvis vælger du mellem smarte designs, farver og størrelser, som passer ned i forskellige lommer. Er det en læderpung til mænd, du mangler til dig selv? Eller leder du efter en gaveidé til din bror, far, kæreste eller kammerat? Punge er alletiders som accessories og er gode at have med sig i lommen, jakken eller tasken. Se det store og brede udvalg af klassiske herrepunge til mænd på Bilka.dk.