Tørklæder til damer

Et tørklæde er den uundværlig beklædningsdel til din garderobe, da det kan styles på mange forskellige måder. Det klassiske tørklæde har været en af kvinders favoritter i flere århundrede og med god grund. De mange farver, størrelser og former giver dig nemlig - uanset stil - et hav af anvendelsesmuligheder i dit outfit.  

Du kan sagtens være kreativ med dit nye tørklæde 

Den helt klassiske måde at bruge et tørklæde på er selvfølgelig ved, at du binder det rundt om halsen. Sådan skaber du et helt klassisk look, der fungerer både på arbejde, på en shoppetur i byen og til fest. Men der findes heldigvis også mange andre måder, du kan bære dit tørklæde på, som du kan blive inspireret af.  

En mere moderne måde at bruge tørklædet på er ved at binde det rundt om håret - enten omkring hovedet eller en hestehale. Det er som taget ud af en 60’er-film, men det fungerer også upåklageligt i dag. Hvis du er typen, der dagligt bruger håndtaske, så kan den med fordel piftes op med et tørklæde. Hæng den blot rundt om en hank, og vis den frem i byen. Det er også blevet ganske moderne at bruge et tørklæde som strandtop eller nederdel ud over en bikini eller som sjal.  

 

Find dit næste tørklæde på Bilka.dk 

På Bilka.dk kan du finde smukke tørklæder i flere forskellige farver og med elegante prints. Når du går på opdagelse i vores udvalg, så kan du enten vælge at finde et enkelt tørklæde, der passer til alle dine outfits, eller du kan købe flere forskellige, så du kan skifte mellem dem alt afhængig af lejligheden.  

 

Vores skønne tørklæder fås i 100 % polyester, som har mange fordele. Såsom:  

  • Det er slidstærkt 
  • Det er modstandsdygtigt over for pletter  
  • Det er allergivenligt 
  • Det mister ikke sin størrelse eller form i vask 

 

Du kan derfor godt regne med, at hvilket som helst tørklæde i vores udvalg forbliver elegant og har en lang levetid, selvom du bruger det meget.  

Er du også på udkig efter andre accessories til dit tøj? Så brug nogle minutter på at udforske vores udvalg af strømpebukser, tasker solbriller med mere.