Halskæder til kvinder

Er du mest til de lange eller de korte halskæder til kvinder? Måske du gerne vil have begge dele i smykkeskrinet? På Bilka.dk kan du købe mange smukke halskæder til kvinder i forskellige, flotte designs. Se hele udvalget herunder.

Find et stort udvalg af halskæder til forskellige anledninger

Uanset om du skal til en fin fest, eller det er en helt normal hverdag på arbejde eller i skole, kan en halskæde til kvinder være en perfekt accessory. Halskæder passer nemlig godt til enhver anledning, og på Bilka.dk har vi samlet et stort udvalg af smykker i sølv, guld og andre farver med smukke vedhæng, der kan komplementere dit outfit. 

Hvilken længde skal jeg vælge til min halskæde til kvinder?

Det kan være svært at vælge halskæder, specielt fordi der findes mange forskellige længder, og det kan være svært at vide, hvor lange de er, når de sidder på dig. Derfor har vi lavet en lille guide, der kan give dig en idé om, hvor langt nede de forskellige længder hænger:

  • 42 centimeter: Halskæden vil sidde højt, og den vil hænge omkring kravebenet. Dette er umiddelbart den mindste størrelse, kvinder kan passe.

  • 45 centimeter: Her vil halskæden også sidde højt, og den vil hænge cirka tre til fire centimeter under kravebenet. 

  • 50 centimeter: Nu begynder halskæden til kvinder at sidde noget lavere. Den vil med en længde på 50 centimeter hænge omkring midten af brystbenet.

  • 60 centimeter: Her vil halskæden sidde meget lavt omkring bunden af brystbenet.

Du ka’ til hver en tid udforske hele vores udvalg af halskæder til kvinder og finde den model, der passer bedst til dig. Vi har halskæder i forskellige længder, og du ka’ købe en halskæde i både guld og sølv, men også mange andre farver med flotte vedhæng. 

Find også andre smykker og accessories

Når du køber en halskæde, vil du måske også gerne have en ring eller ørering, der passer til. På Bilka.dk har vi en række af forskellige accessories, du ka’ fylde smykkeskrinet med. Find blandt andet: