Uldbody til baby

Mangler du en uldbody til din baby? På Bilka.dk finder du et sortiment skabt med kærlighed og omtanke for de små. Udvalget er sammensat med fokus på komfort og kvalitet, så du trygt kan klæde din baby på – for eksempel til en køretur i barnevognen. 

Hvorfor vælge en uldbody til din baby? 

Bodystockings af uld er et ideelt valg til din lille nyfødte eller tumling. Uld er nemlig et naturligt materiale, der har flere fantastiske egenskaber. Det er blandt andet åndbart, temperaturregulerende og blødt mod sart babyhud. Nogle af de vigtigste grunde til at vælge en uldbody til din baby tæller: 

  • Naturlig varme - Uld er et isolerende materiale, der kan holde din baby varm, uanset om det er vinter eller sommer. Hvis det er meget koldt, vil en bodystocking af uld derfor fungere godt som din babys inderste lag. 

  • Åndbarhed - Materialet er åndbart, hvilket hjælper med at regulere din babys kropstemperatur. Luften kan cirkulere frit, så du undgår overophedning selv på varme sommerdage.  

  • Komfort - Uld er et blødt materiale, så det er skånsomt mod din babys sarte hud. Samtidig er det strækbart, hvilket gør det behageligt at have på og giver din baby fri bevægelighed.  

  • Fugtabsorberende - Uld kan absorbere op til 30 % af sin egen vægt i fugt, uden at det føles vådt. Det hjælper med at holde din baby tør og komfortabel hele dagen og forhindrer, at din baby får udslæt eller hudirritation.  

Vælg den rette uldbody til din baby 

Når du skal vælge en uldbody til den lille ny, er der nogle faktorer, du skal overveje for at finde den rette. Du kan for eksempel både få uldtøj fremstillet af ren uld som merionould eller en blanding af uld og silke, bambus eller bomuld. Merinould er en meget fin uld med tynde fibre, der hverken kradser eller klør, og er derfor dejlig behageligt.  

Du finder også bodystockings i forskellige designs og pasforme. Her skal du selvfølgelig vælge en body med en god pasform, der er behagelig for din baby, og et design, der matcher dine behov. Du kan for eksempel få modeller med trykknapper for nem påklædning og skiftning af bleen.