Tilbud på madrasser

Nu kan du få en komfortabel nat og en komfortabel pengepung med en behagelig og ny madras på tilbud. Du kan løbende gøre et super kup her på siden med et skønt udvalg af vores mange forskellige madrasser på tilbud. Find modeller til både børn og voksne.

Derfor bør du vælge en madras på tilbud

Madrassen kan spille en betydelig rolle for din søvn. En dårlig madras kan nemlig nemt forstyrre din søvnrytme og resultere i en træt og øm morgen. Der er dog ingen grund til at gå på kompromis med komforten for at finde en god madras, der er til at betale. 

Find din nye behagelig madras på Bilka.dk og få:

  • Komfort og støtte gennem natten
  • Madrasser til hele familien
  • Et bredt udvalg til ethvert behov

Bilka.dk er for alle aldre, og derfor har vi naturligvis også børnemadrasser til både baby og junior. Så kan du finde en optimal madras, som understøtter dit barns trygge søvn.

Valg af madrasser på tilbud - Få overblikket her

Er du i tvivl om, hvilke madrasser på tilbud du kunne overveje? Vi hjælper dig godt på vej med et hurtigt overblik over nogle forskellige typer af madrasser:

  • Topmadras - En populær madras med skum, der sikrer dig en optimal trykaflastning. Det bløde skum gør, at madrassen virkelig former sig efter din krop.  
  • Springmadras - Her får du en madras, som består af fjedre, der er omsluttet af skum. Du får dermed en jævn fordelt støtte for en behagelig nat.  
  • Boxmadras - Her får du også en jævn fordelt støtte og høj komfort. Den er bygget på en træramme, som fungerer som en seng. Tilsæt blot ben eller meder.

Du kan desuden finde dejlige foldemadrasser, der kan fungere som en transportabel soveplads til leg eller til den overnattende gæst. Vi har også rullemadrasser, som har til formål at fungere som en ekstra beskyttelse oven på din madras. 

Vil du vide mere om topmadrasser? Se vores guide til topmadrasser, som er en ekstra lille hjælp til dig. Du kan også se vores 5 gode råd til vedligeholdelse og rengøring af topmadrasser.