Lysterapilamper

Flere og flere danskere rammes af depression, og særligt i vinterhalvårets kulde og mørke kan det være svært at holde humøret og motivationen oppe. Her kan lysterapi være en hjælpende hånd, der holder vinterdepressionen fra døren, og giver dig den energi, du har brug for. Gå på udkig i udvalget her på Bilka.dk

Lysterapi – kom godt igennem vinteren med en lysterapilampe

Det er mørkt, når vi står op, og mørkt igen når vi kommer hjem fra arbejde. En vinter med begrænset sollys er svær at komme igennem for de fleste, men for nogle får manglen på sol og hermed D-vitamin store konsekvenser for dagligdagen, og det kan være nærmest umuligt at komme ovenpå igen. Derfor er det en god idé at få så meget sollys i dagtimerne som muligt, hvilket kan være kompliceret på grund af studie eller arbejde, men det er der heldigvis også råd for. Lysterapi giver dig det energiboost, du har brug for.

Hvorfor købe en lysterapilampe?

  • Stabiliserer din døgnrytme i vinterhalvåret.
  • Kompenserer for det manglende lys i løbet af dagen.
  • Tvinger hjernen til at forstå, at den ikke skal producere søvnhormonet melatonin.
  • Øger produktionen af det såkaldte lykkehormon i hjernen kaldet serotonin.

 

 

Vågn op til lysterapi eller snup en pause ved lysterapilampen

Lysterapi simulerer ægte sollys, og er derfor en god investering i hverdagen, hvor mange af os ikke ser meget til solens stråler. I en travl hverdag kan det dog være besværligt at få både tid og råd til professionel lysterapi, og derfor er det godt, at du her på Bilka.dk kan købe din helt egen lysterapilampe til brug hjemme eller på kontoret. 

Køb en lysterapilampe online på Bilka.dk

Hvis du tænker, at lysterapi kunne være noget for dig, så er det bare med at få fundet din favorit blandt vores lysterapilamper. Når du bestiller en lysterapilampe på Bilka.dk, får du altid hurtig levering. Derfor går der sjældent længe, før du kan tage din nye lysterapilampe i brug og komme i gang med at mærke lysterapiens gavnlige effekter på krop og sjæl. Forhåbentlig vil lysterapi medvirke til, at du får lidt mere energi til hverdagens udfordringer og kommer godt igennem vinterhalvåret, så du er frisk og klar, når foråret endelig viser sit kønne ansigt igen.