Lipliner

Du kan med din lipliner gøre en stor forskel for dine læber. Den skaber definition og sørger for, at læbestiften holdere længere og ikke flyder uden for rammen. Prøv en lip pencil nu på Bilka.dk, der som dit hypermarked har alt det, du skal bruge i hverdagen.

Er en lipliner noget for mig?

Hvis du oplever, at din læbestift hurtigt forsvinder igen, eller at den har tendens til at ”løbe”, vil en lip pencil hurtigt kunne blive dig en god ven. Oplever du yderligere, at dine læber ofte virker definitionsløse, vil læbeblyanten også kunne rette op på det. 

Du ka’ naturligvis få liplinere i alle afskygninger på Bilka.dk, hvor du i Danmarks største vareudvalg får et spændende og bredt læbesortiment at gå på opdagelse i. Vi er mere end bare en butik – vi forhandler oplevelser, hvilket også gør sig gældende for vores udvalg af læbeblyanter fra alle de kendte mærker som Rimmel, Maybelline, L’Oréal og Max Factor.  

Med de rette værktøjer er du bedre rustet til at lægge en perfekt makeup, som kan fremhæve dine bedste træk og lægge bunden for en øget selvtillid. Tag et kig her, og bliv inspireret. 

 

Sådan vælger og bruger du din lipliner

Kort fortalt er en lipliner eller en lip pencil en lille genstand, der ligner en almindelig blyant eller en eyeliner. Den består af en fast farvet creme, som du bruger til at tegne læberne op med. Her guider vi til, hvordan du gør: 

  • For et naturligt resultat tegner du læbekanterne op ved at følge læbernes egen kurve. Ønsker du at få læberne til at virke større, kan du lægge farven på læbernes yderkanter. Når du tegner kanterne op, får dine læber mere definition 
  • Når du har tegnet hele kanten op, fylder du læberne med læbeblyantens farve 
  • Herefter påfører du din læbestift, som vil holde længere. Ønsker du en helt skarp læbestift, kan du lægge den med en læbepensel 

 

Du kan få liplinere i mange nuancer, og en god tommelfingerregel er at vælge en i dine læbers naturlige farve. Så undgår du uheldige streger, hvis din læbestift alligevel skulle stikke af.