Solcreme & aftersun

Når solen skinner, er det vigtigt med god solpleje for at beskytte huden mod solens stråler. På Bilka.dk finder du et bredt sortiment af solplejeprodukter, fra solcreme og solspray til aftersun og solstift, der passer til alle hudtyper. Se udvalget af god solpleje her på siden. 

Gode råd til solcreme

Det er vigtigt at passe på din hud, når du bevæger dig ud i sommervarmen. I denne guide har vi samlet gode råd til, hvordan du kan beskytte din hud mod solens stråler. Du kan bl.a. læse meget mere om, hvordan solcreme virker og hvor ofte du skal smøre dig ind.

Pas godt på din hud med solcreme og solspray 

Sortimentet af solcreme og solspray på Bilka.dk er bredt og varieret med en række forskellige beskyttelsesfaktorer at vælge imellem. Fra lav til høj solfaktor kan du finde det produkt, der passer til din huds behov. Har du sensitiv eller har meget lys hud, har du nemlig brug for mere beskyttelse, end hvis du i forvejen er solbrun eller mørk i huden. 

Solcremer fungerer ved at danne et beskyttende lag mod solens skadelige UV-stråler. Det er vigtigt at vælge en solcreme eller solspray med den rigtige faktor, som passer til din hudtype og den mængde sol, du vil blive udsat for. For selv på overskyede dage, kan solens stråler være skadelige, og derfor er det altid en god ide at benytte solbeskyttelse.  

 

Brug solcreme flere gange i løbet af dagen 

At bruge solplejeprodukter korrekt er afgørende for at opnå optimal beskyttelse mod solens stråler. Påfør solcreme eller solspray generøst på alle udsatte områder af huden 20-30 minutter før du går ud i solen, så produktet har tid til at trænge ind. Husk også de ofte oversete områder som ører, nakke og fødder.  

Det er vigtigt at vide, at det ikke er nok kun at påføre solcreme om morgenen. Faktisk bør du genpåføre solplejeprodukter hver anden time – og straks efter du har været i vand eller svedt, da vand og sved kan mindske produktets effektivitet. Heldigvis kan du finde forskellige størrelser på Bilka.dk, så du nemt kan have solcreme med dig på farten. 

 

Få det bedste ud af sommerens varme dage 

Når de lune sommermåneder melder deres ankomst, inviterer de også en række uvelkomne gæster med sig – insekter. På Bilka.dk kan du finde produkter til insektbeskyttelse, der kan hjælpe dig med at holde eksempelvis myg på afstand. Ved at anvende disse produkter kan du nyde sommerens glæder uden generende insektbid.  

Med solpleje og insektspray kan du nemt nyde udendørs aktiviteter sommeren lang. Og med lidt læbepomade og ansigtscreme kan du endda undgå, at solen udtørrer din hud, så du kan føle dig velplejet året rundt.