Beskrivelse
Specifikationer
Beskrivelse
Træsmuld af bøgetræ til koldrøgning af bacon, pølser, fisk og ost. Brændetid på 8-10 timer.
Nogle anser koldrøgning for at være en kunst, der kræver særlige evner, masser af tid og en stor bunke udstyr. Sandheden er dog, at næsten alle Webergrill kan anvendes til koldrøgning - og ja, det tager lang tid, men maden passer sig selv undervejs.
Inden koldrøgningen skal kødet typisk saltes og tørres. Når kødet er klar, skal det røges ved 20-25 grader i op til flere dage, afhængig af hvad du røger.
Indeholder: 0,5 kg røgsmuld fremstillet af 100% bøgetræ. Moderat til kraftig røgaroma.
Nogle anser koldrøgning for at være en kunst, der kræver særlige evner, masser af tid og en stor bunke udstyr. Sandheden er dog, at næsten alle Webergrill kan anvendes til koldrøgning - og ja, det tager lang tid, men maden passer sig selv undervejs.
Inden koldrøgningen skal kødet typisk saltes og tørres. Når kødet er klar, skal det røges ved 20-25 grader i op til flere dage, afhængig af hvad du røger.
Indeholder: 0,5 kg røgsmuld fremstillet af 100% bøgetræ. Moderat til kraftig røgaroma.