Schleich isbjørneunge gående 14708

Fra: 0 mdr
Isbjørnen og gråbjørnen er de største rovdyr på jorden. Isbjørnen, der vejer over 500 kilo og kan blive op ti...
Læs mere
Beskrivelse Specifikationer

Beskrivelse

Isbjørnen og gråbjørnen er de største rovdyr på jorden. Isbjørnen, der vejer over 500 kilo og kan blive op til 3 meter lang, er dobbelt så stor som en sibirisk tiger. Isbjørnen har et tykt fedtlag, som gør den i stand til at modstå den ekstreme polarkulde. Den har også en underpels og et beskyttende lag gennemsigtig pels. Det gør den i stand til at jage og svømme ved meget lave temperaturer. Isbjørnen er en rigtig god svømmer og er blevet set op til 300 km fra kysten. Når den søger efter føde, har isbjørnen gavn af en meget følsom lugtesans. Den kan opfange lugte, der er over 1,5 kilometer væk eller begravet under en meter sne! Isbjørnens hørelse og syn kan sammenlignes med menneskets. Isbjørne lever alene, men har ikke noget afgrænset territorium og holder af at lege med hinanden. Parringen finder sted i maj, og i løbet af drægtighedsperioden bliver hunisbjørnens vægt næsten tredoblet.
Se mere