Bilkas fødselsdagsskattejagt - Tæl og vind 1.000 kr.

Ta' på papegøjejagt i Bilkas fødselsdagsaviser fra avisuge 32-36. For at deltage skal du:
•    Åbne ugens avis
•    Tæl hvor mange papegøjer, du kan få øje på
•    Indtast dit svar i Bilka Plus appen

Deltagelse i konkurrencen kræver download af app, tilknytning af betalingskort og samtykke til markedsføring. Vi bruger dine oplysninger til at målrette vores markedsføring.

Hver uge trækkes 10 vindere, som hver vinder ét gavekort på 1.000 kr. til Bilka. Konkurrencen løber fra fredag d. 4/8 til og med torsdag d. 7/9. Du kan deltage i konkurrencen én gang pr. avis. Vinderne vil blive kontaktet løbende på den mailadresse, der er tilkoblet Bilka Plus kontoen.

TÆL ANTALLET AF PAPEGØJER

Find denne uges Bilka Avis her og tæl antallet af papegøjer.

Konkurrencebetingelser


LÆS DISSE KONKURRENCEBETINGELSER GRUNDIGT IGENNEM, DA DE INDEHOLDER VIGTIGE OPLYSNINGER.

Ved deltagelse i konkurrencen accepterer du disse konkurrencebetingelser.


1.    Om konkurrencen:
Konkurrencen er arrangeret af Bilka (Salling Group A/S, CVR nr. 35954716, Rosbjergvej 33, 8220 Brabrand). Deltagelse er ikke købsbetinget, men forudsætter download af Bilka Plus appen. Herudover er det en forudsætning, at man downloader Bilka Plus appen, og at der takkes ja til markedsføring, samt at man tilmelder sig med navn, e-mail, telefonnummer og betalingskort. Dine oplysninger bruges til at målrette vores markedsføring. 
Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre ydelser.
Konkurrencen kører i den angivne periode, og vinderne trækkes og kontaktes løbende. Alle vindere er kontaktet senest fredag i uge 37 (d. 15/9 2023).
Der udloddes i konkurrencen det angivne antal præmier til den anførte værdi. En gevinst vil ikke blive udleveret til en vinder i fald, at personen i besiddelse af gevinsten vil overtræde lovgivningen.
Konkurrencen har til formål at være underholdende og at markedsføre Bilka. Deltagere kan ikke efterfølgende rette krav mod Bilka.

2.    Hvem kan deltage?
Kun personer over 18 år, som er bosat i Danmark, kan deltage i konkurrencen. Derudover skal man være tilmeldt Bilka Plus og have registeret et betalingskort for at deltage samt have accepteret at modtage markedsføring fra Bilka. Ansatte i Salling Group, medlemmer af deres husstand og enhver person, som er direkte eller indirekte involveret i organiseringen af denne konkurrence, må ikke deltage. I tilfælde af at en deltager ikke overholder alle betingelser for deltagelse, vil vedkommende automatisk miste retten til en præmie.

3.    Hvordan deltager du?
For at deltage i konkurrencen skal du downloade og tilgå Bilka Plus appen, hvor du kan indtaste din konkurrencebesvarelse. Det forudsætter, at du accepterer at modtage markedsføring samt accepterer, at vi kan bruge dine personoplysninger til at målrette vores markedsføring. Den præcise deltagelse vil fremgå af konkurrencen.
Salling Group forbeholder sig retten til at udelukke deltagere, der har tilmeldt sig mere end én gang eller deltaget mere end én gang pr. avis, fra Konkurrencen.
Alle tilmeldinger, som er modtaget efter konkurrencens udløb er ugyldige og udelukkes fra Konkurrencen.

4.     Udvælgelse af vindere
Vinderne findes ved hjælp af et simpelt tilfældigt udtræk af dem, der deltager i konkurrencen. Vinderne vil blive kontaktet på den oplyste mailadresse, umiddelbart efter det pågældende spil har fundet sted. Vi forbeholder os retten til at udpege nye vindere, såfremt vi ikke inden for 7 dage har fået kontakt til de udpegede vindere.
Gavekortet er gyldigt i 3 år og kan bruges i Bilka, Føtex, Netto og BR. Se mere her.
Når du deltager i konkurrencen, accepterer du samtidig, at Bilka må kontakte dig vedr. udlevering af præmien.

5.    Afsluttende bestemmelser
Bilka forbeholder sig retten til på ethvert tidspunkt at ændre eller tilbagekalde Konkurrencen, såfremt der opstår omstændigheder, der kræver dette uden at deltageren kan rejse nogen form for krav mod Bilka.
Ingen dele af denne Konkurrence må videregives eller offentliggøres uden Salling Groups udtrykkelige skriftlige samtykke.
Denne konkurrence er underlagt dansk lovgivning. Enhver tvist, der måtte opstå i forbindelse med disse konkurrencebetingelser eller Konkurrencen, skal indbringes for Danmarks Domstole eller et relevant og kompetent klagenævn.
Bilka er uden ansvar for evt. forkert udleverede præmier som følge af snyd.
Konkurrencen er ikke arrangeret i samarbejde med andre, med mindre andet er angivet.
 
6.    Behandling af personoplysninger
Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger som Bilka Plus medlem her.