Kælke

Find din kælk på Bilka.dk, og oplev sneen på den bedste måde. Med en kælk får både børn og voksne lov til at komme helt tæt på de hvide snefnug med et sus i maven og vind i håret - eller huen - og kælken er derfor ofte et sikkert hit.

Oplev sneen med en kælk 

Det bliver koldere udenfor, og sneen falder, så fortovet bliver dækket af de hvide snefnug. Det bringer minder til tiden som barn, hvor sneboldkamp og slædeture var en tradition. Kender du det, eller vil du gerne opleve det? Måske vil du give oplevelsen videre til dit barn? Så er kælke noget for dig. 

Med kælken kan du nemlig få det velkendte sus i maven, mens du glider ned ad kælkebakken. Både du og dine børn kan få lov til at opleve den dejlige følelse om vinteren, da kælke kan bruges af alle - du skal blot tænke på kælkens størrelse og din vægt. 

Dét skal du huske, når du skal kælke 

Når du skal kælke, skal du og dine børn huske det varme tøj. Det kan nemlig blive en kold og våd fornøjelse, hvis dine bukser bliver gennemblødte fra start. På Bilka.dk kan du få både termotøj og overtræksbukser til barn og baby, så du nemt kan bestille udetøjet med, når du køber din kælk. 

Udover overtøjet skal du også tænke på, hvor du vil kælke henne. Det vil være optimalt, hvis du kan finde en bakke der 

  • Er dækket med sne 
  • Ikke leder ud til en vej 
  • Ikke har sten og træer midt på bakken 

 

Det vil lade dig have den bedste og mest bekymringsfri kælketur. 

Vil du gerne have fart på? Kan du finde en stejl bakke. Er du derimod mere forsigtig, eller har du yngre børn med, som ikke skal have en helt så vild start? Her kan du finde mindre bakker eller nøjes med at trække barnet langs den snefyldte vej. Selvom det ikke er det samme sus som ved de stejle bakker, så giver selv en langsom kælketur et lille sus i maven, som de fleste vil holde af.