Bord-bænkesæt til børn

Leg og udendørsaktiviteter giver både røde kinder og frisk luft i lungerne. Det koster dog også kræfter og energi. Placerer du et bord-bænkesæt i haven, har ungerne et sted at slappe af og hygge sig indimellem rutsjebane- og gyngeturene. Udforsk udvalget af bord-bænkesæt til børn herunder.

Bord-bænkesæt til børn – mange muligheder

En investering i et af vores mange fantastiske bord-bænkesæt til børn, er en investering i dine børns velvære og trivsel. Børn elsker at efterligne voksne, og med sættet får de deres eget flotte og superpraktiske havemøbel, hvor de kan sidde og hygge sig med at tegne, læse og lege, men også nyde lækker grill- og sommermad med resten af familien.

  • Flot og praktisk sidde- og bordplads til leg, hygge og måltider

  • Findes både i trykimprægneret eller oliebehandlet træ og i plast

  • Fås i størrelser, der passer til både de helt små og de ældre børn

Vi har modeller i træ og plast og i flere farver og mål. Det er derfor nemt at finde et børne-bord-bænkesæt, der passer til både børnene og omgivelserne. Under beskrivelse og specifikationer finder du mange nyttige og praktiske informationer om de enkelte bord-bænkesæt.

Hvad skal jeg være opmærksom på?

Når du vælger et bord- og bænkesæt til børn, er det en god idé at være opmærksom på:

  • Mål: Sørg for at vælge en størrelse, som passer til børnene. På den måde kan selv de yngste nemt og hurtigt komme på plads uden en hjælpende hånd. Det giver både dem og dig frihed, og de vil hurtigt blive selvhjulpne og kan få stor glæde af bænke og bord - også når du ikke er i nærheden.

  • Materiale: Bordbænke-sæt til børn bliver typisk fremstillet af oliebehandlet eller trykimprægneret træ eller af plast. Til den daglige rengøring er det som regel tilstrækkeligt med en klud opvredet i vand. Til plast kan der evt. kommes lidt sulfo i vandet. Oliebehandlede møbler skal med mellemrum efterbehandles med olie, mens trykimprægneret træ ikke kræver så dybdegående en overfladebehandling.

Kig dig om i vores spændende udvalg, og vælg dit favorit børne-bordbænkesæt. Herefter bestiller du det nemt og hurtigt på Bilka.dk.