Spilleborde og dart

Bordfodbold, dartskiver eller bordtennisborde. Her i kategorien finder du masser af valgmuligheder til alle typer af sport, som foregår på bord-niveau. Et bordfodboldbord giver timevis af sjov og kan bruges til mange ting. Sraffesparks-konkurrence? Eller hold-imod-hold? Kun fantasien sætter grænserne. 

24 produkter
Dartskive i flot trækabinet
Fås kun online
449 kr.
Outdoor bordtenninsbolde
39 kr.
Bat-sæt med bolde
179 kr.
Bordtennisbord til udendørsbrug.
3.699 kr.
Fås kun online
999 kr.
Fås kun online
Med dette sæt kan der spilles bordtennis overalt.
299 kr.
Bordet kan foldes sammen
Fås kun online
999 kr.
Mål: 45,5 x 45,5 x 4 cm
229 kr.
Fra 5 år
249 kr.

Spilleborde og dart

Bordfodbold, dartskiver, bordtennisborde eller bobspil. Her i kategorien finder du masser af valgmuligheder inden for alle typer af sport, som foregår på bord-niveau. Et bordfodboldbord giver timevis af sjov og kan bruges til mange ting. Straffesparkskonkurrence? Eller hold-imod-hold-spil? Kun fantasien sætter grænserne. Find dit foretrukne spillebord, og bestil det hjem online her på Bilka.dk. 
 
Det er sjovt at spille sammen, men er brætspillene efterhånden slidt op, kan det godt være, at I trænger til noget mere udfordrende og aktivt. Med vores udvalg af spilleborde samt dartspil er der lagt op til mange gode timers underholdning, hvor du kan dyste imod venner og familie. I kan specialisere jer i én bestemt sportsgren, eller I kan duellere i flere forskellige. Her er de spilleborde, du blandt andet kan finde her i sortimentet:
  • Klassisk bordfodbold
  • Dartskive
  • Bobspil
  • Bordtennisbord med bordtennisbat
Vi har således spil for enhver smag, så grib muligheden for at få et nyt spillebord hjem i stuen, garagen eller kælderen, og køb dit ønskede spillebord online her på Bilka.dk. Vi leverer lige til døren og betaler sågar fragten for dig, når du bestiller for over 1000 kr. Nemmere bliver det ikke at købe spilleborde online, så gå på opdagelse i udvalget, og vælg din favorit!
 

Køb spilleborde og dartskiver online på Bilka.dk

Når du har fået dit spillebord hjem, er det med at komme i gang med at træne. Du skulle jo nødig tabe, når du udfordrer venner og familie til duel. Vores spilleborde lover mange gode stunder med dem, du holder af, og mangler du ny underholdning, kan du altid bestille endnu et spillebord hjem, så I har flere spil at vælge imellem, når slaget skal stå. Se også vores øvrige udvalg af legetøj til både børn og voksne lige her, hvor du finder alt i underholdning for både små og store. 
 
Hos Bilka.dk tilbyder vi at levere dine spilleborde lige til døren, så du blot kan lægge din bestilling og derefter læne dig trygt tilbage i sofaen velvidende, at dit nye spillebord er på vej med vores fragtmand til dig. Du kan læse mere om levering lige her, hvor du også kan se prisen for at få fragtmanden til at bære dit spillebord op i din lejlighed eller ind i dit hus. Du behøver nemlig ikke selv at slæbe, men kan i stedet betale dig fra, at vores fragtmand ordner alt det hårde arbejde for dig. Så er der blot tilbage at få sat dit spillebord op, så du kan komme i gang med at dyste mod familie og venner. 
 
Bestil dit nye spillebord her, og glæd dig til at modtage det med posten inden længe. Vi glæder os til at handle med dig og til at se, hvilket af vores mange spilleborde, du vælger. Skal det være bordfodbold, bordtennis eller dartspil? Det endelige valg er helt op til dig!
 

Tilpas udvalget
×
Pris (kr)
Lagerstatus
Brand