Trækdyr

Trækdyr er fantastisk legetøj til barnet, der er i gang med at lære at gå og mangler motivation til at tage de første skridt selv. Men trækdyr egner sig også til de mindre børn, som vil underholdes af trækdyrenes søde bevægelser hen over gulvet, og derved motiveres til at kravle efter og undersøge det. Herunder finder du trækdyr i forskellige varianter, så der er noget for enhver smag. Fælles for dem er, at de er designet i farver, som tiltaler barnet og aktiverer dem til leg, der udvikler motorikken.

Motivér til motion med et trækdyr

Mangler din baby motivation til at kravle? Eller er det ved at være tid til at lære at gå? Med et trækdyr kan du gøre det mere attraktivt at bevæge sig hen over gulvet. Træk den foran din kravlende baby for at lokke dem til at følge efter. Eller brug det til en måde at gøre det mere spændende at gå fra sted til sted i stuen. 

Hvis det er lidt for tidligt til at gå selvstændigt, så kan en smart gåvogn også være en god investering. Den er nemlig med til at støtte og give stabilitet til den lille. Så er der mere tid til at lære at bevæge ben og fødder uden at blive distraheret af balancen.

 

Opdag farver og designs, der hitter

På Bilka.dk er der trækdyr i forskellige varianter og farver. Det gør det nemmere for dig at finde noget, der fanger interessen hos netop dit barn. Lige meget hvilket trækdyr du vælger, så er de klare farver og charmerende design med til at fremme dit barns interesse for motion. Du ka’ samtidig også stimulere deres fantasi og nysgerrighed. Der er kort sagt masser af grunde til at prøve et trækdyr. Det bliver uden tvivl et sikkert hit for din baby - og bliver ved med at være et hit i flere år. 

Et aktivt barn har brug for underholdning. Et trækdyr kan derfor være en god måde til at få den lille til at bevæge sig. Samtidig er bevægelse vigtigt for at hjælpe dit barn med at udvikle sin krop og motorik. Men det er lige så vigtigt at udvikle barnets hjerne og kreativitet. Det kan vores alsidige aktivitetslegetøj hjælpe med. Her kan du finde inspiration og idéer til, hvordan du aktiverer din lille guldklump bedst muligt. 

På Bilka.dk er der ubegrænset returret, så du kan prøve dig lidt frem.