Gåvogne

Er din baby ved at være klar til at gå? Enhver forælder ved, at det både er spændende og skræmmende, når den lille begynder at tage sine første skridt. Med en flot gåvogn eller bil får din lille engel mulighed for at øve sig i at gå mere selvstændigt.

Kom vidt omkring med en gåvogn til din baby

Hvis du er ved at få helt ondt i ryggen af at hjælpe dit barn med at lære at gå, så er det måske ved at være på tide med en gåvogn. På Bilka.dk har vi for eksempel flotte og solide gåvogne i både træ og plastik. Med et håndtag i den rette højde får din baby hjælp til balancen, mens de øver sig i at gå. Og du slipper for at bøje ryggen. 

Klare farver og levende designs fanger opmærksomheden og opfordrer til brug af gåvognen. 

Hvis du stadig er lidt bekymret, så kan du oplagt gøre dit gulv lidt blødere med noget behageligt legegulv. Selvom du gør dit bedste for at holde øje, så er det nemlig svært at gribe din lille guldklump hver eneste gang de falder. Især når de begynder at gå. 

Det kræver meget øvelse blot at holde balancen, og benene skal styres samtidig. Der er derfor ikke noget at sige til, at din baby falder på numsen et par gange. Selvom det er en helt naturlig del af barndommen, så prøver de fleste forældre som regel at beskytte deres lille pus. Her er en gåvogn en super hjælp.

Oplev flere forskellige former for aktivitet

Med en gåvogn i træ eller plastik kommer din baby hurtigt rundt omkring. Det kan være hårdt for både din baby og dig, når der bliver gået så mange skridt. Men det er ikke ensbetydende med, at din øjesten har lyst til at sidde ned. 

Her kommer et kreativt aktivitetsbord ind i billedet. Det lader nemlig stadig dit barn øve sin balance. Samtidig er det fængslende nok til, at dit barn ikke styrter rundt i huset. Hold derfor løbende øje med vores skarpe priser - der er helt sikkert også noget for dig.

Vores gåvogne fås i mange forskellige varianter. Du kan derfor tilføje ekstra underholdning til gåturen. Samtidig kan du hjælpe med at styrke dit barns motorik og kreativitet. Få både klassiske og moderne gåvogne på Bilka.dk med ubegrænset returret. Så bliver din lille bebs hurtigt godt gående.