Gyngehest

Find søde og underholdende gyngedyr for de mindste på Bilka.dk. Gyngedyrene er ikke kun sjove, men de styrker også dit barns motoriske evner samt balance. Vi har forskellige varianter, som vil glæde både piger og drenge. Find gyngedyr og en masse andet legetøj til dit barn hos os.

Underhold dit barn med et sødt gyngedyr 

På Bilka.dk kan du finde sjove og søde gyngedyr, som dit barn helt sikkert vil elske. Vi har forskellige varianter, der vil glæde både drenge og piger. Den mest kendte variant er gyngehesten, som har været legetøj for babyer og børn i mange år. Denne type legetøj er en meget gammel opfindelse, og de fleste har stiftet bekendtskab med et gyngedyr i deres barndom. 

Et gyngedyr benyttes typisk af børn fra et til tre år, hvor nogle varianter egner sig bedst til de helt små børn, som har brug for en smule støtte. Der findes for eksempel gyngedyr med ryglæn, så de mindste kan sidde sikkert og godt. Så behøver du ikke bekymre dig om, at dit barn muligvis kan falde ned og slå sig.  

De fine vippedyr er ikke kun underholdende, men de styrker for eksempel også dit barns balance samt deres motoriske evner. Barnet lærer blandt andet at tilpasse sine bevægelser, så gyngedyret kan vippe frem og tilbage.  

Leg med gyngedyr og andet legetøj er vigtigt for dit barn 

Leg er en afgørende del af barnets læring og udvikling. Når børn leger, så tilegner de sig både sociale kompetencer men også egenskaber som fantasi, kreativitet og nysgerrighed.  

Der findes alverdens legetøj, som fremmer forskellige færdigheder hos dit barn. Når dit barn for eksempel spiller fodbold eller sjipper, så udvikles hans eller hendes grovmotorik. Hvis dit barn derimod leger med perleplader eller bygger med små klodser, så forbedres deres finmotorik. Her skal barnet nemlig koncentrere sig om at placere de små perler eller klodser, så de sidder det helt rigtige sted.  

Så udforsk vores udvalg på Bilka.dk, og find sjovt og lærerigt legetøj. Dit barn vil både blive stimuleret og underholdt.  

Få fri returret på Bilka.dk 

Fortryder du dine køb, så tilbyder Bilka.dk altid fri returret, så længe din vare er uåbnet. Du kan sende varen til vores returlager, eller du kan besøge din nærmeste Bilka, hvor vores personale står klar til at hjælpe dig.