Koste

Tag en svingom med dine koste, som du kan klikke hjem til kosteskabet eller redskabsskuret på Bilka.dk. For skal støvsugeren have en pause indendørs, og trænger udendørsarealerne til at blive fejret, kan du nemt finde en fejekost eller gadekost, som du kan klare fejeopgaven med.

Brug koste inde og ude

Koste er bare noget, som du ikke kan undvære hverken blandt husholdningsmaskinerne eller blandt haveredskaberne. For skal indendørs og udendørsarealerne holdes rene, er det praktisk at have en fejekost og en gadekost stående imellem de andre redskaber til rengøringen og oprydningen.

Både inde og ude kan det være nyttigt at snuppe kosten, når noget skal fejes op. For det er ikke alt, som er smart at støvsuge op eller nemt at opsamle med klør fem.

Blød fejekost til inde- og udendørsbrug

Glasskår, savsmuld og fint, løst sand. Måske du kan nævne andre ting, som ikke er lige nemme at tage op med hænderne og som en blød fejekost vil klare lettere. Fejekoste med bløde børster er nemlig gode at bruge til små, finere ting, eller hvis du skal feje et sted, hvor kosten skal glide nemt.

Det kan være, at du skal feje ude i garagen, i lagerhallen eller på en trappe. Og skal du opsamle brødkrummerne efter rundstykkerne søndag morgen, er en fejekost med bløde børster også god at bruge. Så slipper du nemlig for at tænde støvsugeren.

Klassisk gadekost til hårde ting

Røde, stive børster er det mest genkendelige på den klassiske gadekost. Og gadekosten er bare en god hjælp, når noget skal fejes sammen udenfor. Sne, blade, sand, jord, sten og grene. Året rundt vil en gadekost være ét af de haveredskaber, som du kommer til at bruge mest, når du går i haven.

For en gadekost er uundværlig, når terrassen skal gøres forårsklar, hækken skal klippes i sommermånederne, bladene falder til jorden i efterårets farver, og sneen falder i indkørsel og på fortovet.

Og hvis du bruger gadekosten til så mange ting, kan den let blive slidt. Sker det, kan du imidlertid købe et nyt børstehoved til din gadekost og fejekost på Bilka.dk. Online finder du også andet haveinspiration, som gør havelivet dejlig bekvemt.