Grillregulatorer

Forlæng levetiden på din gasgrill, ved nemt at udskifte din regulator til gasflaske. Med tiden kan selve regulatoren eller slangen godt trænge til at blive skiftet. Det kan også være du gerne vil have at din gasgrill, skal have mulighed for at bruge store flasker i stedet for små gasdåser.

Hvad er en gasregulator eller gasslange?

Regulatoren er den slange som du monterer på gasflasken, så du kan styre om gassen er slukket eller tændt til din gasgrill. Selv om en regulator kan virke overflødig og ikke virke som det mest nødvendige udstyr til din grill, så er det vigtigt at din regulator ikke er defekt i hverken slangen eller i selve regulatoren. Det kan nemlig hurtigt ende med at din grillregulator siver, og når du så tænder din gasgrill næste gang, så er den fyldt med gas, og dette kan være farligt. Derfor anbefaler vi også at du skifter ca. med et års interval, så du altid har en regulator til din gasgrill som virker.  

Det kan godt virke som om, at det er meget svært at skifte din regulator, men fortvivl ej, det er lettere end du tror. Dog er det meget vigtigt, at du altid lige dobbelttjekker at du har gjort det rigtigt, så du sikrer dig at din gasgrill forsynes rigtigt med gas fra gasflasken.

Vedligeholdelse af din gasregulator og gasslange 

Ligesom alt andet udstyr på din grill, så slides både din regulator og slange også ved brug. Derfor er det vigtigt, at du med jævne mellemrum tjekker for slitage på både regulatoren og slangen. Det kan være der lækkes gas ud, hvilket resultere i, at du ikke får noget ud af gasen i din gasflaske. Vigtigst af alt, er dog at utætheder kan resultere i brand og evt. Livsfare hvis der går ild i de materialer der ikke burde på grillen.  

Du kan derfor tjekke tætheden på regulatoren og slangen, ved at benytte noget så simpelt som sæbevand. Her smører du lidt sæbevand på din slange, hvis der hertil kommer bobler, er slangen utæt og har brug for udskiftning. Derudover er det også vigtigt at tjekke samlingerne, så der heller ikke siver gas ud her. Hvis din slange har stået vinteren over, og er blevet mør og beskidt, er det en skidt ide at benytte den igen. Derfor er jævnlig udskiftning af slange en god ide, så du sikrer dig at din grill regulator, virker tiptop.  

Kvaliteten på gas regulatorer og slanger er utroligt vigtigt for holdbarheden. Derfor har vi nøje udvalgt de bedste mærker, så du sikrer dig at få den helt rigtige regulator til gasflasken eller gasgrillen.