Grillplader

En smart grillplade åbner dørene for en masse spændende nye grillretter, hvor grillmaden ikke falder ned blandt grillens riller. Se vores store udvalg af grillplader af høj kvalitet nedenfor.

Grillplade – løft grilloplevelsen til nye højder

Der er bare noget helt særligt ved duften og smagen af grillet mad. Men ofte falder du tilbage på den samme håndfuld retter, som kan klare den hårde tilberedning på grillrist. Sådan behøver der dog ikke at være. Med en grillplade kan du nemlig løfte grilloplevelsen til nye højder:

  • Sautér grøntsager, steg spejlæg, frikadeller og meget andet
  • Gør rengøringen let som en leg
  • Fås i modeller, der passer til de fleste grill

 

Hvis du er træt af, at kødet falder ned mellem grillens riller, eller at fisken falder fra hinanden, så er det en grillplade, du skal have fat i. Og til dig, der aldrig går ned på udsyr, kan vi anbefale også at tage et kig på vores smarte grilltermometre, som sikrer den perfekte kernetemperatur på kødet. Eller hvad med at forsøge dig med at lave pizza og burger på grill?

Hvilken grillplade er bedst?

Spørgsmålet om, hvilken grillplade der er bedst, afhænger helt af, hvad dine behov er. Grill f.eks. frikadeller, stegt flæsk og fisk, uden at bekymre dig for om det brænder fast. Eller hvad med en omgang klassisk english breakfast med spejlæg og bacon? Vi hjælper dig med at finde den grillplade, der passer bedst til dig. Tag et kig på vores tips herunder.

  • Størrelse: Det er selvsagt altid nødvendigt at sikre, at størrelsen på den grillplade, du vælger, passer til den grill, du har. En anden ting, der er godt at overveje, er, om du kunne tænke dig at bruge grillpladen og den almindelige grillrist på samme tid. Til nogle grill er det nemlig muligt at få grillplader, som kun fylder en del af grillen ud, sådan at du kan arbejde på to forskellige grilloverflader sideløbende.
  • Materiale: Nogle folk sværger til støbejern, som holder godt på varmen og fordeler varmen godt. Andre foretrækker, at deres grillplade er belagt af en slip-let-emalje, så den efterfølgende rengøring bliver så nem som muligt. Hvad foretrækker du?
  • Overflade: Du kan finde grillplader i både glatte og rillede varianter. De glatte varianter er meget alsidige og tillader, at du kan grille alt fra spejlæg til frikadeller og omelet. En rillet model skaber derimod det karakteristiske rillede mønster, som giver det færdige resultat et lækkert og autentisk grillet udseende. Hvem ka', du ka' – hvis du køber en grillplade hos Bilka.dk.

 

Bestil din grillplade på Bilka.dk

Bilka er dit hypermarked – vi har alt, du skal bruge til den perfekte grillaften. Så gør klar til grillsæsonen, og bestil din nye grillplade fra Bilka.dk nu. Vi sørger for levering direkte til din hoveddør – nemt og sikkert.