Fletline

Er du på udkig efter en fiskeline, og har du bestemt dig for, at det skal være en af de populære fletliner? Den hører til blandt de såkaldte super- eller fusionsliner, som er både smidig og yderst nem at håndtere. Du kan tjekke vores store udvalg af fletliner herunder.

Fletline – den mest solgte line

Som lystfisker er det naturligvis vigtigt for både din glæde ved at fiske og i sidste ende resultatet, at dit fiskegrej er i tiptop orden. Her spiller dit valg af fiskeline en stor rolle. Uden den helt rigtige line, kan det gå hen og blive svært at få en ordentlig fisk på krogen og i sidste ende få en god fiskeoplevelse. Fletlinen består i modsætning til f.eks. den klassiske monofil-nylonline af flere tusinde ultratynde fibre, som er smeltet sammen til én tynd line.

  • Er også kendt under betegnelsen fusionsline og er den mest populære fiskeline overhovedet
  • Meget tynd, superstærk og uelastisk
  • Er smidig, har en stor brudstyrke og er særdeles modstandsdygtig over for slid

Der er ingen tvivl om, at siden fletlinen så dagens lys tilbage i 1996, er den stille og roligt gået hen og blevet mange lystfiskeres favorit. Den er i dag den linetype, der bliver langet flest af over disken i danske fiskeudstyreforretninger. Det er bestemt også med god grund. Den er nemlig på mange punkter en yderst attraktiv line.

Der er dog to undtagelser, hvor du som fisker gør bedst i at vælge en af vores andre fiskeliner.

  • På grund af sin skarphed er der risiko for at skade fisken, og fletlinen er derfor ikke velegnet til catch and release fiskeri, hvor du efter fangst genudsætter fisken.
  • Til vinterfiskeri.
     

Hvad skal jeg vælge?

Hvis du ikke er helt afklaret med hensyn til, hvad du skal vælge, er det en god idé at tjekke den beskrivelse og de specifikationer, som vi har udarbejdet og lagt ved hvert produkt. De indeholder masser af praktiske og nyttige oplysninger. Sammenligner du dem for forskellige liner, bør du have et udgangspunkt, som skulle gøre det væsentligt nemmere at træffe et valg.

 

Køb din nye fletline på Bilka.dk

Vi er dit hypermarked med Danmarks største vareudvalg, og vi opdaterer og udvider løbende vores faste sortiment med det allerbedste og -nyeste fra førende brands. Det gælder naturligvis også inden for fiskeliner. God, bedre, bedst – kvaliteten skal være i orden, uanset hvad du vælger at komme i din indkøbskurv.

Når du har fundet frem til din nye line, bestiller du den nemt og bekvemt online på Bilka.dk. Vi sørger herefter for, at du får den leveret direkte hjem på din adresse.

Husk, at uanset hvilken du vælger, så har du ubegrænset returret på dit køb.