Side by side rulleskøjter

Er du klar til at få fart på asfalten? Her på Bilka.dk finder du et spændende sortiment af side by side rulleskøjter i flere varianter og størrelser. Vi har også jetts til at spænde på skoene, så du kan rulle afsted. Bestil på Bilka.dk.

Fila rulleskøjter

Er du på udkig efter et par fede og gode rulleskøjter? Tag et kig på udvalget af Filas rulleskøjlter, som findes til både børn og voksne. Find både inliners og side by side modeller i mange flotte farver, så du netop kan finde den model, som passer netop dig. 

Få fantastiske ture på side by side rulleskøjter

Med side by side rulleskøjter får du to rækker af hjul. Det gør, at du har nemmere ved at holde balancen på disse end på for eksempel inliner rulleskøjter. Er du begynder, eller har du svært ved at holde balancen, er side by side rulleskøjter et godt sted at starte. På Bilka.dk finder du blandt andet side by side rulleskøjter med:

  • Masser af gode størrelser til børn

  • Fantastiske egenskaber og lang holdbarhed

  • Innovative design til hårdt underlag

  • Behagelig pasform og klarer dårligt terræn

Er de seje rulleskøjter for stor en mundfuld? Prøv vores smarte jetts og omdan dine sneakers til hurtige sko. Med spark funktion som giver gnistrer, når du bremser og en hale af lys, når du suser afsted. Du spænder dem blot under dine sko. Skate, dans eller sus afsted. Du bestemmer!

Glem ikke sikkerheden på dine rulleskøjter

Når du køber et par side by side rulleskøjter, er det naturligvis vigtigt, at sikkerheden er i orden. At stå på rulleskøjter kan nemlig også risikere skader og slag, du ikke tager dine forholdsregler og beskytter dig tilstrækkeligt. Derfor er det en god idé at tilføje udstyr som knæbeskyttere, albuebeskyttere og handsker. 

Vi tilbyder også godkendte skaterhjelme og cykelhjelme. De er med til at beskytte hovedet mod skader og slag. Samtidig får du et behagelig design og en god pasform. Vælg mellem flotte farver og fine designs. Vi har dine behov i fokus. Sidder hjelmen ikke som den skal, så har du ubegrænset returret.

Gør flere enestående handler på Bilka.dk. Hvad end du leder efter side by side rulleskøjter til børn eller voksne. Find alt inden for skateboarding på én og samme side, så du hurtigt kan danne dig et overblik. Dit Hypermarked – vi har alt, du skal bruge!