Inliners

Med et par inliners får du rulleskøjter med tre eller flere hjul placeret på række. Et rigtig godt valg til dig, der vil hurtigt fra A til B i stedet for at cykle. Mange børn og unge bruger også inliners til tricks og motion på. Skal du være med? 

Fila rulleskøjter

Er du på udkig efter et par fede og gode rulleskøjter? Tag et kig på udvalget af Filas rulleskøjlter, som findes til både børn og voksne. Find både inliners og side by side modeller i mange flotte farver, så du netop kan finde den model, som passer netop dig. 

Hvorfor et par inliners rulleskøjter?

Modsat side by side rulleskøjter kommer du hurtigere op i fart med et par inliners. Ligeledes finder du forskellige designs, typisk ved forskellige støvler og hjul. Det giver dig rig mulighed for at vælge et par rigtig fede inliners rulleskøjter til at dyrke motion, som transport eller til at øve seje tricks. På Bilka.dk har vi et bredt udvalg af inliners, der:

  • Kommer med sikkerhedsskål i kraftig plast

  • Har anatomisk korrekt inderstøvle og pasform

  • Tilbyder forskellige farver som rød og blå

  • Passer til professionelle og til børn

Vælg for eksempel et par super gode inliners rulleskøjter fra SpinOut eller MyHood. Begge virksomheder har i flere år lavet gode rulleskøjter til professionelle og med fede detaljer. Dog passer de også rigtig godt til børn. Sus afsted på eventyr med venner og familie. Når du vil bremse, sætter du blot hælen i jorden.

En skaterhjelm er den vigtigste del af dit beskyttelsesudstyr. Det er også det første, du bør anskaffe dig, når du vil suse afsted på rulleskøjter og lignende.

Hop i de rigtige inliners

Inliners er typisk designet til forskellige formål. Nogle modeller er bedst til fitness, mens andre er i et smart og velkendt design, der fungerer rigtig godt til børn. Tænk derfor over, hvad du primært vil bruge dine inliners rulleskøjter til.

I vores sortiment finder du også behagelige støvler. Når du sætter foden ned i, skal støvlen være stram, men dine fødder skal stadig kunne bevæge sig lidt. Gå efter cirka 05,-1 cm fra tåen til snuden. En blød støvle er meget komfortabel, mens en hård støvle giver mere kontrol.

Når du bestiller dine varer på Bilka.dk, får du altid ubegrænset returret. Bestil allerede i dag!